July 23, 2012

Tempahan cover handphone blink blink // Guestbook // Jahitan manik dibuka :)

disebabkan obses dengan memanikkan segala barang yang ada, saya kini membuka tempahan bagi mereka yang ingin handphone mereka dihiasi manik manik gentil seperti di atas. di atas adalah salah satu hasil manik yang saya tampal di handphone. 

harga serendah RM30 bergantung kepada jenis handphone yang dimiliki dan berapa banyak section anda ingin ianya dimanikkan.

asalkan handphone ada di pasaran termasuk silicon/baju/cover untuk dimanikkan, boleh membuat tempahan :D dengan ada blink blink ni, handphone nampak lebih lain bukan? ;) 


untuk mengetahui pengalaman saya menampal manik di handphone, boleh rujuk di sini : CLICK HERE.







selain dari itu, saya turut menerima tempahan bagi mereka yang ingin baju raya mereka dijahit manik sama ada di bahagian tangan, dada, pinggang atau dimana mana manik yang anda khendaki. 



harga bergantung pada kerumitan manik tersebut.untuk jahitan manik simple di hujung lengan baju kurung, saya akan ambil caj RM50 untuk 2 lengan.

gambar di atas adalah gambar saya dengan maxi dress yang jahitan maniknya dijahit sendiri oleh saya termasuk lace di perut :) pada asalnya, maxi dress ini kosong sahaja.



jika anda masih ragu ragu dengan hasil jahitan saya, boleh rujuk di sini : CLICK HERE.















saya turut membuka tempahan bagi mereka yang ingin menempah Guest Book/buku signature para tetamu/kata kata ucapan dari para tetamu. saya akan ambil harga serendah RM30. Free Postage :)




bagi yang berminat, boleh contact saya untuk pengeposan baju yang ingin dijahit manik. free postage untuk penghantaran semula baju yang telah disiap. however, untuk blink blink di handphone, cover handphone saya akan disediakan. Guestbook pun begitu. hanya akan ada urusan pengeposan produk yang telah disiapkan :)

buat masa ini saya tidak menerima sebarang tempahan untuk sulaman di tudung bawal. part itu saya masih kurang arif. Price is Negotiable, saya tak akan caj harga melampau lampau.


Jika berminat atau ingin mengetahui sebarang info, boleh contact saya melalui facebook (PM : Private message) atau terus email saya ke ira_nad92@yahoo.com. thank you!

7 comments :

syAzAnA said...

Perghh. patutlah banyak manik! gadis manik ni! Cantikkk! *teruja*

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

cantiknya ;) bukan senang nak buat.. perlukan kesabaran dan kerajinan yg tinggi

NadNod said...

haha ;D tapi baju sendiri tak banyak manik pun ;) rajin buat baju orang je.

Messy Girl said...

amboi, rajin nye die :)
cantik sgt2.....

NadNod said...

@вʋввℓɛ ρσρƨ thank you for your compliment dear <3 :D

NadNod said...

@Messy Girl yang tu je pakar, bab masak tak pakar lagi ;p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kreatifnya, akak fail jahit manik ni. oh no! malunya.