August 04, 2012

I got my Samsung I9100 Galaxy S II :)

I'm sorry for the lack update. bila update je terus pasal contest and whatsoever. dengan jualan and promotion semua. haha ;D agak kelam kabut sedikit kehidupan sekarang sebab tak pandai sangat bahagikan masa. yang pandai bahagikan masa bila bab tidur and makan. bab tu laju je. ish ish. MasyAllah -.-

dalam kalangan rakan rakan yang rapat mungkin tahu tentang transaksi atau perubahan gadget baru saya. tiba tiba sibuk subscribe internet dan ber-instagram tapi masih tetap liat untuk ber-twitter. i'm not the fan of tweeting. perhaps for now. in future maybe. sebab itu lack of update juga di mana mana social network. semuanya liat. haha.

almaklumlah baru sahaja selesai test yang berpulun pulun berhari hari sampai stress and nekad la ceritanya nak makan/melantak banyak banyak sampai sakit perut. tak elok diamalkan ya. patut belajar bersyukur dan perbanyakkan istighfar. huhu T_T

saya dah selesai segala test Muet. alhamdulillah telinga saya tak buat hal ketika listening test. sebab lepas listening test baru tiba tiba telinga saya tumbuh jerawat di dalamnya. HAHA. sound weird tapi memang hebat sakitnya. nak tidur pun kena ada posisi yang betul betul sebab sakit. nak pakai tudung mekap pun and basuh rambut pun kena hati hati sebab lebamnya sampai hampir keseluruhan kepala T_T

pada July 23, 2012 bersamaan dengan hari Isnin saya telah mengupdate status yang berbunyi saya sayang semua rakan saya :) entah bagaimana tiba tiba tertimbul topik tentang ingin membeli handphone baru. sama ada blackberry atau samsung. akhirnya keputusan pun dibuat. 




dengan harga yang negotiable and sangatlah affordable saya berjaya memiliki samsung s2 daripada Izzyan :D  gembira bukan kepalang sampai senyum sepanjang hari miskipun duit dalam bank makin berkurang. haha.

disebabkan Izzyan mengambil masa untuk menguruskan hal dan saya macam kejap nak kejap tak nak, akhirnya pada 25 July 2012, bersamaan dengan hari Rabu setelah saya memberi kata putus pada hari sebelumnya, Izzyan pun menghantar pakej parcel kepada saya melalui alamat rumah sewa. ceh ceh :D







bertapa excitednya menghadap screen laptop sepanjang masa menanti bila courier nak sampai ke destinasi. haha. bila tiba pukul 7.13 pagi saya dah gelabah sebab risau posmen tak dapat hantar parcel ke rumah sewa T_T

siap pesan dekat housemates tolong ambilkan parcel sebab ada kelas yang pack pada hari Khamis tersebut. fuhh fuhh :D






habis kelas terus bergegas balik rumah dan finally dapatlah parcel yang dinanti nanti pada hari Khamis, 26 July 2012 tersebut. my baby pink tiba di tangan :'D







sibuk bawa ini ke library padahal orang lain semua sibuk belajar untuk test.
masa nilah aku sibuk bukak kotak sana sini and menjerit kecil. ish ish. excited :P









siap ada kotak comel/omel yang dibekalkan. ini adalah almari kecil samsung s2. ada banyak koleksi baju dia. almaklum dia tak rela keluar naked gitu.








comel kan kan? :D








sanggup pergi beli bendalah pink manik manik nak cucuk kat atas samsung ni. HAHA.
gelabah tak aku?








RM10 hinggeeet burn macam tu je.












a little memo from my twin.

sampai sekarang saya simpan dekat page homescreen. sebab sayang nak buang.
thank you twinnayhhh!!! <3 p="p">
for full specification of the phone, click here.