August 04, 2012

Launch Your Way to Gold with Maxis

I've been busy with Muet, common test, quiz and even group work including individual task. Alhamdulillah I managed to go through with it for 3 weeks now. 2 weeks left before Hari Raya :) for now I'm busy taking order for beading onto baju kurung/maxi dress/jubah and etc. terima kasih atas sokongan semua yang percaya kepada saya untuk menjahit labuci/manik ke baju masing masing. baju raya :)

skip the intro.


kalau nak tahu Games of the XXX Olympiad sudah tiba :) sekarang kita boleh mengikuti update tentang Olympian dengan mudah! hanya melalui MyLaunchPad!!

apakah itu MyLaunchPad? what is it all about?!

MyLaunchpad is Maxis’ one stop portal serving content and services such as Sports, Movies, Entertainment, Gaming and News.


atau bahasa pasarnya MyLaunch Pad ialah medium oleh Maxis yang menyampaikan pelbagai info dan services seperti sukan, perfileman, media massa, permainan dan macam macam lagi :P


demi menyokong sukan Olimpik ini, MyLaunchPad telah menganjurkan sebuah pertandingan atau contest kepada semua rakyat Malaysia. contest ini adalah berlandaskan untuk menyemarakkan semangat rakyat Malaysia yang menyokong sukan Olimpik ini. secara tak langsung juga menyokong the representatives of Malaysia in the Olympic :) 

kita hanya perlu join contest dengan cabaran yang mungkin bagi anda terlampau mencabar atau hanya "small the pieces" kononnya :P

Pemenang yang sangat bijaksana lagi bertuah dan bersemangat akan membawa pulang Gold Medals, Iphone 4S, Samsung devices dan mungkin juga Maxis Prepaid starter Kits!! 


kalau tak percaya anda boleh terus ke link ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut
cara untuk memenangi salah satu hadiah di atas.contest-nya amat mudah, selepas anda sign up MyLaunchPad, anda boleh terus join contest melalui link ini ENTER HERE
kemudian anda boleh pilih which type of mini contest yang anda ingin enter. sama ada :

1. Olympian-A-Like
2.Tributes to our Olympians
3. Captioned by Fans!
4.Rings of Creativity
5.Malaysia's New Rally Car.
jadi apa tunggu lagi mari sign up ke MyLaunchPad sekarang!


1 comments :