August 26, 2012

Seminggu di Hari Raya


memandangkan saya dah tak ada kampung untuk menyambut hari raya dengan meriah, memang rumah menjadi tumpuan para sedara mara :) disebabkan kondisi ayah yang tidak mengizinkan, memang tahun ni kami tak beraya sangat ke sana ke sini. hanya di rumah sahaja.


tetamu pertama dalam kalangan rakan ialah Dila dan Asip.
terima kasih :D





 
kedua ialah Omar, Aqil, Shafiq dan Arif. terima kasih juga sudi datang beraya.



saya memang tak buat open house sebab almaklum tak ramai rakan. nanti kalau buat takut tak ramai datang, akan mendatangkan malu :)






PhotobucketPhotobucket

walaupun not personally been invited, saya tetap hadir sebagai rakan classmate dulu dulu :)




pada hari Rabu, raya keempat, 22 August 2012 // location : Rumah Pilah :)


alhamdulillah, ada salah seorang dari classmate bakal mendirikan masjid ;)






hari raya keenam, Jumaat, 24 August 2012 // Location : Epy's







  
Shana gadis berbaju kurung hitam dah macam ibarat anak saya di dalam gambar.

ramai cakap saya dah chubby -.- most of them yang dah lama tak jumpa. 
mungkinkah sebab saya terlampau bahagia? haha





 
bersama dengan Shana dan Farah :) bestfriends sejak zaman sekolah menengah :D







 
sebenarnya semua dah gain weight sejak tamat alam persekolahan dan bermula alam universiti :)










:)









pada malam hari di rumah Dania pula :)






sebelum balik.









kelakar bila nampak macam tersepit di tepi. haha









hari raya ketujuh//sabtu//25August// location : rumah sendiri.

finally after quite some times, dapat juga berjumpa dengan long lost Twinnaaaayh my Izzyan :D hehe.
finally dia datang juga beraya di rumah.
finally dapat juga bertemu mata ke mata.
finally dapat juga camwhore after quite some times.
finally dapat juga lepas rindu :)








bersama dengan Izzyan dan Shana.
macam macam gaya tanpa motif. 







 
two out of all pictures taken that I love the most. omel berdiri ikut tahap ketinggian.
yes omel. bukan comel dah. haha





Shana with Oren :)








next destination ialah rumah Cikgu Rohani :)








menarik :)








juadah yang disediakan :)








 
walaupun dah besar, dapat juga duit raya dari cikgu. 
terima kasih cikgu!!!

banyak nostalgia zaman sekolah diungkit kembali. 
how I miss school :')






Random photo of me with Shana. 








bertemu kembali di rumah Epul.







 
sebelum balik.
dengan tuan rumah, Epul (Berbaju biru).


terima kasih kepada semua yang sudi menjemput saya hadir ke rumah (walaupun sebenarnya ada yang tak ajak tapi saya menyelit nak ikut). terima kasih kepada yang sudi jemput hantar. terima kasih terima kasih terima kasih. haha.

selamat hari raya!! :)


4 comments :

Dkna Abza said...

Ramainya kawan dia. Seronok beraya.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronoknya jumpa kawan2 :)

E'in said...

selamat hari raya.. :)

NadNod said...

selamat hari raya e'in! :)