September 16, 2012

8 September 2012, Sabtu. High school friend's wedding :)

Assalammualaikum :) it's been awhile I've been missing from blogging world. I used to love love LOVE blogging. dari zaman belasan tahun hingga ke umur puluhan masih kekal nak blogging secara public. dari zaman bergaduh dengan menggunakan blog sehingga menjadikan blog sebagai diari kehidupan. menyepi bukan merajuk atau melarikan diri tetapi kerana semester ini banyak assignment yang perlu diurukan dan banyak presentation sampai dah jadi tak kekok bercakap di khalayak ramai. makin lantang suara dan makin pantas bercakap sebab nak cepat habis. ceh ceh. INI ADALAH AYAT BAJET. lalala~

saya dah tak ingat apa berlaku dalam kehidupan sejak saya dah tak update. hehe. BUT... last week, I attended my higschool classmate's wedding. 

ini adalah rakan pertama dan juga classmate saya yang saya rasa happy dan terkejut sedikit apabila dikhabarkan berita bahawa beliau sudah selamat diijabkabulkan :)





outfit for the day. jangan tanya kenapalah badan saya makin berisi.






 
Salwani bersama pasangannya :)





 
sesi suapan kek.






 
our table dan door gift. semua comel belaka :)







nom nom nom.







 
memang rajin lah photographer ni kan tangkap gambar aku nak makan. huahua





ni dah macam kes kena buli.







 
with the beautiful bride :)








high school mates with the bride and groom.







PhotobucketPhotobucket




kemudian terus menepek ke rumah Shana :)




lauk pauk yang lazat lazat belaka. seriously! ^^






bluetooth gambar.







 
excited tengok handphone baru Shana.





Guinea PIG!




bluetooth gambar lagi.


okay sekian. sebab saya tak tahu nak bagi caption apa. haha
thanks for reading. love :)

0 comments :