October 07, 2012

First handphone . Sushi . Wired Keychain . Final Paper(Law)

First handphone yang bukan second hand yang diterima pada tahun 2008. masih elok dah boleh diguna pakai. a gift from my father. 

handphone pertama yang dibeli guna duit sendiri, dah dijual pun. referring to my dear Satio :(







 
habis paper Law pada hari Rabu, 3hb October, terus bergegas balik rumah.
tiba tiba dihidangkan sushi. thank you sis :P






dulu macam agak popular jugak keychain sebegini. 
ingat lagi harga beli, RM8/each.





dan ini sticker nama. dulu selalu buat dekat Jaya Jusco, Seremban 2. 
tapi sekarang kedai tu dah tutup. no more -.- 100pcs RM15. 

masa buat ni zaman sekolah dulu, sticker pun banyak tak pakai lagi. around 2007-2009 :)




so here my final paper for LAW 346. baca buku teks law yang RM300++ pages memang buat stress.
alhamdulillah managed to do it although question 2(a) terang benderang dalam gambar salah jawab. HAHA. bila balik rumah check buku salah :P 

doakan saya berjaya jawab final examination untuk 9hb, 12hb, 15hb dan 19hb. 
hope everything goes well. 

Assalammualaikum. bye :)

1 comments :

nur athiqah said...

gud luck ye:).oi pun uitm student jga n hbis paper 18 hb nih..wish me gud luck 2..salam..