October 24, 2012

Mini Toons . Pink earphone with no silicon



source for the picture above : click here.


pernah dengar nama kedai "Mini Toons"? di Mini toons ada jual pelbagai produk yang comel comel. sama sahaja seperti Daiso cuma a bit pricey. tapi still affordable. hiks :)

kalau dulu saya suka juga S&J sebab mereka menawarkan a range of product line yang comel dan unik macam lampu tidur dan camera waterproof for RM30. boleh rujuk entry ini dan ini tentang produk yang saya beli di S&J. kalau berminat lah. hee. sebab selalunya kedai Mini Toons terletak berdekatan dengan S&J dan juga Hinode Shop. a lot more of the story later. sebab saya memang suka shopping benda comel -.- dah jadi habit. kisah saya shopping di Hinode di entry ini dan ini.




Meja untuk riba. sesuai letak laptop. hanya RM50 T_T sadly masa ni duit short sedikit.
definately akan beli pink polka dot :)










next is USB cable for Iphone and Samsung or Blackberry. 
HANYA RM12!

haha. excited nak beli but by the time nak bayar, terpaksa letak beli. akan beli di masa akan datang. sebab sangat murah. ada yang jual online dengan harga RM20 not include postage. berbaloi tak? sebab lepas buat pembayaran kita boleh teliti tilik dan check usb cable ni berfungsi atau tidak, atau dah nak tercabut ke :)





my old handphone in form 4. Sengaja guna nail polish. test try kononnya.





headphone turut menjadi mangsa.






okay, next ialah earphone without silicon!!! tahu tak nak cari earphone macam ni sangat susah? sebab banyak retailer yang jual earphone with silicon yang senang senang tertanggal dari lubang telinga bila tergerak sikit, teralih sedikit ataupun terloncat. sebab itu saya lebih prefer earphone sebegini.

plus! it comes with white and pink color :3 there's a wide range of color that you can choose from. green, baby blue, mint green, yellow, black and even white :)

Hanya RM12!


mereka juga menawarkan pelbagai handphone charms yang menarik -.- tapi tapi, kena tahan diri juga kalau masuk kedai Mini Toons ni. sebab semua desirable.


akibat tersilap beli nail polish.




menjadikan warna tidak sekata.





Boleh pergi ke official website Mini Toons dan like mereka di facebook.

ini bukan sponsorship. semua items dibeli dengan duit sendiri :)

0 comments :