November 28, 2012

Giveaway Ends. Pemenangnya adalah....


sebelum itu nak minta maaf kepada semua sebab tiba tiba buat keputusan nak end giveaway ni awal dari waktunya. semua kerana gara gara semester terakhir akan bermula tak lama lagi. jadi agak kesuntukan masa kalau nak panjangkan tempoh contest ini. 


keputusannya adalah melalui random.org. dibawah ini adalah senarai peserta yang sudi and baik hati join giveaway ni :) selamat berkenalan kepada semua. saya dah visit setiap blog yang sertai cuma tak tinggalkan jejak je. hehe


  1. Ruqaiyah Amanina Zulkipli
  2. Afrina Nisya
  3. ahh ayzaa
  4. Nur Deena Ruslim
  5. Zura Zue
  6. Nurmujahidah Ismail
  7. ♛ Dea Arematt ♛
  8. masmadi
  9. nur anis
  10. Nurul Fauziatul Hajar
  11. Noura Qifays
  12. Meira
  13. Nurul Atiqah
  14. Rina Ellisa
  15. Maru Maru :3
  16. Noratiqah binti Adib
  17. Nurul Farehah
  18. #JemahAwesome
  19. ♕tashyra
  20. norshahira (Shahira si Kiwi)
  21. JaSSNaNi
  22. Are-Name
  23. Ana (Adriana)
  24. Nur Farhanah binti Mohd Noor (Niena Sofea)
  25. Aina Nadhirah
  26. Zura Tamin
  27. Amy Azuha
  28. NurDani
  29. Arifah
  30. vendettatraveller
  31. ainul zamrus
  32. Nur Syafiqah Azizan
  33. Nur Hanisah
  34. Puteri Ahmad
  35. Syaheera Yusof
  36. Fifie
  37. NOR SUHADAH BINTI MOHD SAAD
  38. Farra Izzaty
  39. Khaleda Lalola
  40. Syuhada Salleh
  41. Nurul Ain
  42. Syahira Nadia
  43. Ainie Yusof
  44. Amalina Ali
  45. NurulLiyana Ahmad
  46. Nyue
  47. Mira Production
  48. Shima Mazlan
  49. Syiela
  50. Shahdiana
  51. Fifi Hafizah
  52. Maisarah
  53. Scha Azman
  54. Liyana Z
  55. Nina Syahira
  56. Qaseh Farra
  57. Ain Risya
  58. Amalia
  59. Diana Camelia Binti Sahrul 
  60. Aina Ayunie Binti Kamaruddin
  61. Farisha
  62. Annyss Aleeya
  63. Fila Neerza
  64. AyueJean 
  65. Asmar Arafad
  66. norfatiha binti hassan
  67. Akulah Cinderella itu
  68. capital N
  69. Suzie Yusof Muhamed
  70. Elyanie Rosli
  71. Miss Chocolate
  72. ◕ D Y S H A S A H H I R ◕
  73. Maisarah
  74. Ainul Asyirah Asyiqeen Bt Abdul Rahim
  75. The Shomel Twinz
  76. Dena
  77. M.Lina
  78. CT Noraishah
  79. Nur Hayati
  80. Nurul Shafina (nyzam) 
  81. Nabila Medan
  82. Amalina Yaakub
  83. Liazahirah
  84. Shuhada Sidik
  85. Haliza Run
  86. Ili Ayuni bt. Sahbudin
  87. Rosnita
  88. Nur Amiera 
  89. Gee Azie
  90. Nor Akma
  91. ~nazirah~ 


the result said it all number 30 the lucky number!!!

vendettatraveller, anda berjaya memenangi peplum. hehe :) kepada peserta lain, jangan bersedih atau kecewa sebab semua ini memang ikut nasib. terima kasih kerana sudi join giveaway ni ^^ sayang semua!

mungkin di masa akan datang saya akan buat giveaway lagi sekali :) insyAllah. 

kepada pemenang, sila email saya ke ira_nad92@yahoo.com nama, alamat dan nombor telefon untuk urusan pengeposan sebelum hari Jumaat sebab nak post before balik Kolej :)


jika pemenang tidak memberi maklum balas dalam waktu yang ditetapkan. mungkin saya akan generate random number lagi sekali. okay. take care semua :) 

p/s : maaf lambat post pemenang, terleka buat benda lain.


20 comments :

NaZiRaH... said...

baru jer post entry GA ni,hihi...;-)
tahniah kepada pemenang..
salam perkenalan untuk owner blog..;-)

Nur Hayati said...

tahniah kepada dia :D

Afrina Nisya ♥ said...

TAK DE REZEKI NAK BUAT MACAM MANA KAN? NASIBLAH ORANG YANG MENANG TU ^--^

NadNod said...

Nazirah : so sorry :( maybe next time k? :D salam perkenalan!

NadNod said...

Nur hayati : yeah, insyallah lepasni akan buat lagi giveaway :)

NadNod said...

afrina : yeah. no hard feelings. lepasni insyallah akan buat give away lagi. hihi :)

mi$$ch0c0laTe said...

ala xdk rezeki :(...

tahniah pada pemenang... :)

Noura Qifays said...

wahh...tahniah kepada yg menang...awak2 next tym buat laa lgi GA peplum..heeeeeee...thanks sbb anjurkn GA nie...first tym join GA spnjg buka blog..heeeeee...

vendettatraveller said...

thanks sangat sangat . saya dah hantar detail kat email tuu . sekali lagi terima kasih :D

azifah yazid said...

tahniah :)

liazahirah said...

tahniah2 :)

deenaiena said...

congrats dekat pemenang :D

*nty buat la lagy GA ea, hihi

The ShomeL TwinZ said...

tahniah pada pemenang :)

sungguh bertuah dia...hehhe

next time buat GA lg..:)

maszmadi said...

tahniah buat beliau.....

Puteri Bt Ahmad said...

wahhh congrats, vendettatraveller!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe xdpt at least dah try..hihi.

Syuhada Salleh said...

thniah kpd yg bjaya..

NaZiRaH... said...

its ok..;-)

syiela said...

tahniah pada yg menang.. takde rezeki

Zura Zue said...

tahniah...