December 21, 2012

Durian Crepe . Photoshoot for graduation

inilah Durian Crepe. tapi saya suka panggil Durian ke-re-pe. hakhak.

kalau nak tahu apakah ini durian crepe kena tanya pada yang pakar. ikut panduan recipe luarannya ialah 7 jenis adunan tepung dengan telur. isinya ialah durian dan cream puff yang lazat. makin gemuk durian crepe itu, makin sedaplah ia. rugi kalau tak nak cuba makan :)

saya pertama kali rasa durian crepe ni last week hari sabtu, 15 December 2012. hasil tangan kakak ipar saya. thank you. nanti hantar dekat rumah lagi, sebab saya nak makan lagi. haha




sebab saya family, dia bagi free banyak banyak. tapi kalau ada yang nak order dekat dia boleh je especially yang area seremban. 5biji RM10 :) murah kan? dekat Melaka 4 biji RM10.80!!!


PhotobucketPhotobucket


my pet, Kaka :) always sleeping in my room.

PhotobucketPhotobucket


Ahad // 16 December 2012 

 
semua nak siap lawa lawa sebab nak tangkap family potrait. nanti saya graduate harap ada juga family photoshoot sebegini. hek hek.

kiri gambar saya, kanan kakak saya, Alak :) 
pinjam lipstick dia. pink!






 
my second brother :) 





my eldest brother and his wife cant make it. maka tak cukup forum. 
tak sabar tunggu anak buah pertama keluar. hehe





 
my outfit of the day. camera filter guna apps Camera 360. SEBAB TU PUTIH :)
peplum saya from House of Allure. you can find them on instagram.



salam :)

6 comments :

ros_reeza said...

Tak ada peluang nak merasa durian crepe.. huhu...

NadNod said...

nad pun baru je merasa durian crepe :)

fifie said...

fie pun buat sendiri jgak durian crepe sebab kalau beli macam tak berbaloi je. Dapat makan secoit sorang. hikhik. You look skinny dear.

NadNod said...

kaaan. buat sendiri baru rasa kepuasannyaa :) dalam gambar je nampak skinny. in real life tak pun :)

Khairie said...

durian crepe tu mcm mana? mcm famous aje~

nurul said...

nice..www.dresslover84.blogspot.com