December 26, 2012

Gambar kelas untuk Semester terakhir

almost 3 years had past. maka untuk semester terakhir diploma ni finally buat kata sepakat kena tangkap gambar kelas juga. kali terakhir tangkap gambar kelas tak silap masa di semester 2 dulu :)

kalau perhatikan saiz badan masing masing ketika di semester 1 dulu dengan semester 6 sekarang memang ketara. nampak sangat bahagia makan dekat Melaka ni. 

i make some new friends. dari tak berapa baik dah jadi baik. yang dulu benci membenci menyampah nyampah sayang pula. hehe :) jadi, jangan judge seseorang itu tanpa mengenalinya terlebih dahulu.




 
picture on your left is Nadiha and I. dah 2 semester sama group presentation.
picture on your right is Rafiq. dah 2 semester juga sama group dengan dia :)





 
i look so weird with my tudung sebab tiba tiba malas nak maintain kedepan sangat ke senget sangat ke. haha. with my classmates. dulu selalu pergi melaka wonderland, late night movie and afamosa waterworld sama sama.






random.




lepas gambar formal gambar candid :)












 
with Cikin and Hasrul. selalu keluar dengan dorang. beriadah kena ada dorang :)






with lovely Sarah :) serius dia sangat comel. in picture and in person 




another lovely person, Ifa :) 



 
gambar formal kami semua pakai blazer oversized. oh well, what to do :)




bulatnya tudungku. hehe :) fellow classmates. tak cukup semuanya. hanya sebahagian.





 
done. 



siap kena bayar deposit RM10 untuk proses pencucian gambar. harap gambar dapat diterima lepas naik cuti midsem ni. haha. hope so :) dah nak masuk tahun baru. maka bermulalah kehidupan alam selepas diploma dan degree tak lama lagi. 

1 comments :

Cik Tanpa Nama said...

comel la blog sis!nak pinjam topi laddy bird tu bole?hehe