December 16, 2012

YooBao (Transformer) 13000mAh for Sale !


Pernah tak terfikir lagi bagus kalau boleh charge handphone atau any gadget seperti Ipad or Iphone or any android or smartphone tanpa perlu cari plug untuk plug in charger atau plug in travelers charger dalam kereta? PowerBank adalah jawapannya! :)

dulu saya selalu juga jenis save charger handphone dan travellers charger dalam handbag. tapi sekarang tak perlu lagidah. ada power bank from YooBao! :)



picture taken yesterday during convocation. YooBao 6600 mAh. saya beli sebab untuk kemudahan juga. susah nak cari plug in the middle of event kan. lagipun samsung memang cepat sangat drain battery




saya kini menjual produk YooBao 13000 mAh for only RM160!!

usually harga pasaran adalah RM240! 

13000mAh ini memang boleh tahan lama. kalau penggunaan kerap setiap hari boleh tahan sampai seminggu. saya pengguna samsung galaxy S2. battery saya capacity dia 1650 mAh. boleh guna untuk seminggu caj full :) memang berbaloi! 

power bank memang a must have item jika anda selalu nak guna gadget selalu and selalu ada masalah kehabisan battery especially bila di luar. kalau bosan di luar, battery gadget habis kan dah susah? jadi ini adalah penyelamat. seolah seolah secondary battery.

Include in the Packaging:
-Cable micro usb (Boleh digunakan untuk Blackberry, HTC, Samsung dan any type of port Micro USB)
-Connector Apple (iPad, iPhone, iPod dan lain lain)
-Power Adapter (untuk caj power bank)
-ada manual dalam bahasa Inggeris dan mandarin.

YOOBAO portable Thunder power bank(13000mah) "Transformers"

Specifications:
1) Device Type: External battery Bank
2) Capacity: 13000mah
3) Input: 5V---1000mA;
4) Dual Output Port 1: 1000ma (Max)
Port 2: 1500ma (Max)
Dimension: 136 x 74 x 28mm
Weight: 305g









untuk sebarang pertanyaan dan order boleh terus email saya ke ira_nad92@yahoo.com. atau pm saya di facebook. thanks! :)


UPDATE BARU : Saya kini tidak menggunakan S2 lagi. I'm currently using Iphone 5. the product above is not an original YooBao. its a clone. thanks.

15 comments :

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, belum ada smart phone agi,, hehe www.mujadafewa.my/

fifie said...

Semakin canggih nampaknya. Nanti nak kena beli jugak nie kalau kerja.

NadNod said...

Nanti dah ada boleh la beli ;)

NadNod said...

Hehe. Boleh boleh. Mari beli nanti :)

Kayun said...

ala comelnya casing phone :D

NurHazirah said...

Saya pakai BB.. Kalau batt drain, terus cucuk je bende alah tu, then dia cas sendiri eh?

NadNod said...

thank u kayun :D hehe

nurhazirah : kena caj power bank full dulu then bila ke mana mana cucuk je usb tu ke power bank and hp, dia terus cas sendiri :) sangat berguna kan?

Rosdi Jaafar said...

mahal la...

Rosdi Jaafar said...

bgus mmg bgus...tpi mahal la..

NadNod said...

@Rosdi Jaafarbiaselah :) dekat lowyat pun jual RM289.

ASY 705 said...

Kalau nk beli 2 set brp ye hrga

NadNod said...

@ASY 705 RM330 total include postage :)

Tabung Emas said...

Salama..powerbank ni bukan ori ke? kalau guna ada apa2 masalah x? Jujur k..hihihi

Tabung Emas said...

Salam..Power bank ni bukan ori ke? ada apa2 masalah jika guna y bukan ori???

NadNod said...

@Tabung Emastakde masalah kalau guna yang bukan ori. it works the same :)