January 22, 2013

Kad Siswa . Common Test for Semester 6


22nd January 2013, Tuesday


Audit Class. semua muka macam tak cukup tidur. malamnya tu ada test ETR :D


 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif

Monday, 21st January 2013
penantian yang akhirnya berakhir. sejak semester lepas dah jadi pertanyaan dan tanda tanya kemana kad siswa kami? kenapa tak dapat lagi. hehe. terima kasih kepada yang memberi maklumat ^^










muka bahagia dapat kad siswa. haha

 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif




jadual common Test 2 kami. semester 6 semua test berturut turut sampaikan boleh rasa stress sekejap. pheww! alhamdulillah dah habis dah semua ni ^^

common test ialah paper yang sama untuk subjek yang sama dijalankan pada hari, tarikh dan masa yang sama di seluruh UiTM yang mengambil subjek tersebut. macam PMR and SPM la. haha. 

semua jenis study last minute. memang habis paper, keluar dewan terus macam lupa dah apa yang belajar untuk test. perkara normal la tu kan :)

0 comments :