January 10, 2013

NEW Keyboard Skin . Reload Machine . Gambar kelas Semester terakhir

baru baru ini sudah berjaya akhirnya memiliki keyboard skin warna pink ni. dah lama cara cari baby soft pink macam ni. harapan dapat striking pink tapi jiwa lembut jadi beli warna lembut juga. haha. kemudian sibuk prepare beli candle nombor 2 dan 1 sebagai tanda tak lama lagi dah nak masuk 21 tahun. saya memang suka excited sendiri bile birthday sendiri. selalunya bulan Januari setiap tahun dah rancang birthday sendiri nak buat ape.

seriously saya bukan a "weirdo". hanya suka gembirakan diri sendiri. motiflah kan? dari berharap orang buat suprise baik suprisekan diri sendiri, belanja diri sendiri dan macam macam lagi. lol





 
Harga RM19.90. ada banyak lagi warna comel untuk semua laptop. 






ni warna sebenar. baby pink. motif dan sebut baby jugak. haha


PhotobucketPhotobucket





mesin topup baru di luar library. muehehe. excited sebab dia PINK sahaja.



PhotobucketPhotobucket

2 minggu lepas ada post tentang session tangkap gambar dengan classmate. setelah penantian yang agak lama, dengan bayaran RM32, dapat jugak gambar kelas untuk semester akhir kali ni. seronoknya :) walaupun memanjang muka saya duduk di barisan belakang sebab rakan seperjuangan yang lain berjaya monopoli muka hadapan :P 





saya memakai topi musang. berbaju baby blue(turqoise/sky blue) bersama tudung 2 rona warna baby pink dan purple. saje bagitahu. kot tak terjumpa mana satu saya kan :)






final semester. habis diploma, semua akan bawa haluan masing masing. mungkin bila bersua bila majlis kahwin masing masing nanti. hehe :)


Salam.

3 comments :

Noura Qifays said...

weee...suke pink jgk eaa ? same ngn kte ! heheheh

fifie said...

Mesin t.up pun sokong Nad, suka color pink jugak. hehe

NadNod said...

Noura : dah ada geng pink. hehe

fifie : tulah, sangat supportive. go pink! :P