January 27, 2013

Sepang . Hansel and Gretel . Alamanda . Yazid Burger

27th January 2013, Sunday

starting off our story with a cat sleeping in the trash :P






pagi yang indah untuk bersiar siar :D 






Bertiga merentasi perjalanan ke Sepang untuk Kenduri Kahwin. aku sengaja malas pakai baju kurung. haha nak menyenangkan untuk menukar pakaian selepas kenduri.





 
muka saya banyak jerawat sebab musim common Test. 







terjojol jerawat seketul besar di pipi kiri. belum masuk dengan jerawat kecil lagi.




berdasarkan gambar ini ada 7/8 buah kereta yang turut serta. konvoi la katakan.
macam bawa rombongan pengantin :P





the boys.







lauk kenduri kahwin yang seriously sangatlah sedap. sampai ambil 3 ketul ayam! :)





the house~










and door gift, cookies macam famous amos rasanya. sangatlah sedap. 
therefore, saya terambil 3 doorgift :P







 
rumah idaman~








salah satu design rumah yang digemari. 





 
Diha and Cikin.








later, terus gerak ke Masjid untuk salin baju and direct ke Alamanda untuk menonton wayang.
Hansel and Gretel : The Witch Hunter. memang terbaik :)











dah wayang, makan pule! :)





Yazid Burger





 
sebab order yang lambat sampai. semua jadi extra kenyang.
saya punya especially yang tak habis makan :(


order Burger Yazid ni mengikut berat yang kita inginkan. paling murah boleh dapat RM10 :)


0 comments :