January 20, 2013

The Best Nose Strips ever! Baby Rabbits . New Bedsheet!

baru dapat tahu Watson packaging for nose strips dah berubah wajah :) it still goods as it is. sebab ramai yang tanya brand apa saya guna, saya letak gambar terus. bukan jadi promoter atau apa, hanya ingin berkongsi :) ternyata berkesan menarik white heads and black heads especially selepas mandi. kerana selepas mandi, semua liang roma terbuka. masa tulah tepek nose strips ni dekat hidung. hasilnya seperti gambar di atas.

euuw? i know! tapi a relief feeling you know :)






rabbits saya dah semakin bertambah. ini adalah yang latest. brownish, white and black color. sesiapa area Seremban yang berminat untuk membela rabbit dan menjadikannya haiwan peliharaan, boleh contact saya di facebook :) hanya RM20 seekor!








recently dah tukar keyboard skin, jadi teruja tengok pink purple :) ramai kata what a waste of money and time including value for this laptop. but what's mine is mine jadi jangan terkejutlah barang milik saya banyak dah bertepek dengan sticker. that just me being myself -.-








I'm getting tired of my bedsheet yang dah pakai 2 tahun. jadi tiba tiba hari ni nak tukar jadi warna pink :3 excited minta permission my mom nak ambil set bedsheet yang baru beli last 2 months ago.







here it is! sarung bantal je tak sempat tukar. save it for later kot. kata my mom sepatutnya bedsheet ni untuk orang yang bertunang/bernikah. saya dah rasmikan dulu. cant resist! tak nampak kan detailing dia? ada bunga bunga sulam all over it. seriously cantik :)

okay minggu ni ada banyak test. wish me luck :)

6 comments :

NaZiRaH @ ezyra said...

SAYA PUN ADA RABBIT JUGA TAPI DAH MATI, HUHU..

AWAK D TAG, JOM JOIN SEGMEN NI..;)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

tq..

najihahfara said...

sy suka pakai yang warna hitam. lagi nampak hehe

fifie said...

Nad hari tu fie pergi pasar lepas tu ada uncle nie jual rabbit. Fie tak tahu lah rabbit nie baka apa, tapi bulu dia MasyaAllah panjang sangat sangat. macam kucing parsi dah. Menutup habis mata dan telinga dia. huhu

NadNod said...

@NaZiRaH @ ezyraget a new rabbit :D

NadNod said...

@najihahfarahehe. suka jugak tp selalu malas nak beli yg tu. suka sangat pack putih :)

NadNod said...

@fifieberapa dia jual? hehe. yg bulu tebal best jugak. tp selalunya mahal sgt. nad punya baka biasa je :)