January 05, 2013

Trick Art Museum I city . Movie 5D . Burger Bakar Abang Burn

I-City semakin banyak games menarik or tempat untuk cuci mata, seronok seronok dan sebagainya. last year pergi sana banyak lagi under development. sekarang kena ada card reload untuk join aktiviti tertentu. jadi excited terlebih untuk seketika ^^

terus sibuk nak masuk Trick Art Museum and 5D Cinema :)







reload banyak sikit. kad putih yang kosong. it will be scan once nak join sesuatu aktiviti.
baki terkini akan diberitahu once dah scan :D






 
masuk masuk sahaja excited buka seluar from the potret "The Scream".




 
Monalisa :)




reflection of mirror with Shikin :)






 
into the hole. climbing the stairs.

























 

 
memang nampak realistik kan? 




 









 



 

 
stairs to sky.






 

 
part ni kena meniarap and pretend was climbing the wall :)






 


memang banyak gambar sendiri. kalau nak compile-kan semua almost 300 pictures of me and my friends.




PhotobucketPhotobucket


next, wayang 5D! 

tak se-best yang disangka. kerana movie tak boleh dipilih. a bit bored -.-


PhotobucketPhotobucket




 
bought a rabbit ears for myself.




percubaan melompat tak menjadi.











PhotobucketPhotobucket



 
keinginan nak makan Yazid Burger tak menjadi kerana burger habis :'( 
akhirnya makan Burger Bakar Abang Burn sahaja. still awesome :D



6 comments :

Syazana Nazri said...

wah. mcm best je kat situuuu! aaaaaaaaaaaa

NadNod said...

memang sangat best!!! :D

Wanny J said...

best nye! :3

[Dr Nu@r] said...

kat mana tempat tu??

NadNod said...

@[Dr Nu@r]i city :)

iHate People said...

kenapa harga mcm murah je?...dulu pergi mahal mahal belaka!