February 13, 2013

Reunite with Bestfriends :)


9th February 2013, Saturday

 
semangat untuk bertemu dengan Shana dan Asip setelah sekian lama menyepikan diri. dapat juga jumpa. terus destinasi utama Karoke, Mamak dan akhir sekali wayang. untuk kali keduanya tonton cerita Hansel and Gretel : The Witch Hunter :)



sibuk tangkap gambar sampai tak sedar ane belakang dah bising nak tanya ada order mee goreng tak. lol. sampai sanggup tunggu dah snap picture baru toleh belakang :)



 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif

10th February 2013, Sunday

unexpected appearance of Sal at the doorstep. eh tetibe. padahal Sal dah bagitahu awal awal dah nak turun Seremban jumpa geng Beshtiebesh kami. lol. Beshtiebesh nama group kami create masa tingkatan tiga dahulu konon comel-lah nak buat nama group macam tu. haha. nasib baik ada kakak saya pada hari tu untuk  ambil Sal di Terminal One Station Bus. saya ni macam penakut sikit bab driving. lagi lagi jalan sesak :(


oh ya, Sal tiba di Seremban dalam pukul 2 petang macam tu. hee


later that evening, kakak saya terus ajak jalan jalan di Parkson yang walhal pada mulanya nak pergi Putrajaya tapi dah lewat petang.

masa dekat Parkson terjumpa banyak bear murah! bayangkan bear lembu yang kami peluk tu hanya RM7 satu. terus beli satu. later, terus gerak ke Jaya Jusco untuk cari baju anak buah :)





tiga pluffy fluffy bebear :)


 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif

malam pula gerak lambat nak pergi makan Burger Bakar Abang Burn. gara gara masalah transport :P ape ape pun alhamdulillah sampai jugaklah ke sana bersama mereka semua.


 
dari kiri Izzyan, saya, Shana dan Sal :)




Izzyan, saya, Shana dan Sal.

yang tak dapat hadir pada malam tu ramai, semua sebab ni plan last minute. macam Farah ada hal, Yana kami ingat dia ada dekat JB, Podean pula ingatkan takde dekat Semenanjung. lol. maaf kalau ada yang terasa tak ajak -.-


 

 

 
Ayie dan Asip.



 
Pilah, Ayie dan Asip



 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif


11th February 2013, Monday

Monday morning punya malas nak bangun awal. mereka berdua sleepover di rumah saya pada malam sebelum. sebab itu mata semua ber-eye bag. leka berborak sampai ke pagi. tidur pun sempat sekejap je. haha. tapi tak mengapa, masa terluang harus bercerita sebab susah nak jumpa Sal memandangkan beliau tinggal di JB sejak 4 tahun yang lalu.



 
gambar ketika dalam perjalanan ke KTM.






  
sebelum melepaskan Sal pergi. bergambar dulu.


dah start rindu dah. semoga jumpa lagi Salbiah Asim :')



p/s : Samsung Galaxy S2 berjaya dijual dan diserahkan kepada Ayie on 11th February. dah 3 hari tanpa android phone. rasa janggal~

0 comments :