February 25, 2013

Setia City Mall . Seoul Garden . 24th February 2013

rutin setiap minggu ialah balik hometown hari Jumaat, sibukkan diri kemudian Ahad balik ke kandang balik (maksudnya balik Melaka balik, kata student lagi? haha). secara tiba tiba semalam saya dikejutkan dengan panggilan dari kakak saya seawal 7pagi. baru nak melayan bahtera. macam mana nak bershopping di Selangor kalau petang Ahad dah kena balik ke kandang balik? nasib baik dapat pelepasan dari parents untuk pergi seketika. sudahnya, malam baru balik Melaka :3



macam biasa, dalam toilet pun boleh jadikan.



sedang berjalan jalan di dalam Parkson, terjumpa section ini. lupa jenama apa, tapi tertarik sebab semua basically vintage roses and PARIS(tolonglah sebut "Pe-reee"). semuanya fokus for children, tapi saya yang dah nak menapak umur 21tahun yang excited lebih. tapi tak beli pun -.-


semuanya comel belaka dan harga berpatutan. except for the travel bag. tu mahal sikit :) yang lain under RM30. Nak beli tapi fikir dah ada pun pencil case corak Eiffel Tower :P



next destination is Seoul Garden. ingatkan dapat student card tapi lupa hujung minggu charge mahal, dah pergi dekat kaunter, so macam there's no turning back. akhirnya bayar sorang RM40. mahaaal noookkk



lama tak makan kesudahannya 2 pinggan penuh dengan daging mentah ayam :3 makan makan




memang sedap. tips untuk tidak cepat kenyang, elakkan minum air gas dan makan nasi. haha






muka kelaparan.








saya ambil je a bowl of rice tapi tak makan pun sebab tak sedap -.-


habis satu Setia Mall dijajahi untuk mencari Purse, kasut dan handbag tapi tak beli pun. baru sahaja saya dioffer handbag from Charles and Keith tapi saya menolak, sedihnya. harap dapat untuk birthday. LOL. hint ni untuk dearest sister. *joking~

1 comments :

AyueJean AJ said...

Tolak tuah...
Heheheh..
Kalau AJ dapat offer tu, dah sambar dah... =P

Minta tolong vote AJ boleh tak?

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html