March 05, 2013

Corporate Glamour Grand Dinner 2013 . Hotel Casa Del Rio, Melaka

 
last semester, tegar juga untuk pergi Dinner Accountancy (click link ini untuk entry) sebab fikir semester akhir nanti tak berkesempatan nak pergi dinner. tengok tengok semester akhir ni sekali lagi tegar nak join juga. haha. dengan bayaran RM60. terima kasih UiTM sebab sudi biayai kos lebihan yang lain :)



kali ini bertemakan "Corporate Glamour". Last sem "Glamorous Night". saya ikut tema untuk semester lepas tapi semester ini saya malas spend masa untuk prepare baju untuk diri sendiri and habiskan duit beli baju untuk pakai -.-'' pelik. sebab semester lepas punyalah semangat jahit manik dekat tudung semua. haha.






scenery di lobby. MasyAllah. sangat indah bukan? :') waktu maghrib ketika ini.






penanda arah.




door gift for us :) nice cuma tak secomel last semester yang ada figura tubuh manusia pegang instrument :)



suka sangat sangat tempat ini :)




Siap ada tempat untuk beristirehat di sebelah kolam.



maka sesi fotografi menggunakan set time bermula. 




dari kiri kak Umi Umairah, Liyana/Yanot, Shikin, me, Nadiha and Ara Sara :)




 
kalau boleh setiap sudut nak bergambar :P





with the girls :)




sebaik sahaja masuk ke dewan/ballroom. indah sungguh hiasannya :D



meja nombor 11. mujur datang awal sebab dapat seat depan :)


loving the rose. nombor cabutan yang tak berapa nak bertuah sangat.




 
the door gift close up.




 
aturcara majlis




me with the rose.




sebab makanan secara buffet sayalah orang pertama yang teruja bila pengerusi majlis cakap dah boleh makan. tiba tiba kena tegur dengan lecterur sebab gelojoh sangat. katanya makanan cukup untuk semua. tapi  rupanya tidak sebab dessert and bermacam makanan lain, belum sempat saya nak ambil dah habis -.- sedih jugak and agak terkilan sebab banyak tak dapat rasa sebab dah habis diambil orang :'(



tapi yang penting nasib baik air oren ni tak pernah habis. lol



muka sebelum dapat makanan.



dipersembahkan dengan tarian. sangat terbaik persembahan mereka pada malam itu :)








lakonan oleh Sarah dan Rafiq




 
bila semua teruja bergambar dengan Ros/Mawar.



Just being random :)






makanan yang banyak dan tak habis kesudahannya :)







 
persembahan dari rakan seperjuangan :)





fellow classmates. Meera, Que, Faralulu and Qila.




masa ni semua dah teruja nak tangkap gambar.




:)





nampak tak saya seorang je lari tema? HAHA



with le girls.



hampir keseluruhan yang hadir pada dinner. find me?




with best student with higher CGPA. tahniah Aqilah! :)



bersama dengan Kak Umi and Nadiha.

The Queen of the night ialah Nadiha! bukan Nabiha bukan Nadhirah. tapi Nadiha :D
tahniah Diha! :) she looks gorgeous with blazer, turban and tie :) 



 
Rafiq dan Hasrul bergambar bersama Queen of the night.


Azmi dan Sarah



Dari kiri atas, Adila dan Mai. 
Dari kiri bawah, Fatin dan Qila :)

with Madam Hawa. mengajar saya Taxation semester ini :)


lastly, sesaje nak post gambar berdua dengan Diha. haha.

okay. bye :)

0 comments :