March 21, 2013

Early Birthday Present for myself

salam satu Malaysia :)

saya memang terkenal dengan sikap excited terlampau. sikap ini selalu menjadi jadi bila hari penting seperti hari jadi sendiri. setiap tahun memang camtu. tahun lepas hadiahkan diri sendiri cupcakes. maka tahun ni nak extra organza sikit tiba tiba. iaitu beli candle 2 dan 1 yang berharga RM5 kot tak silap.

 
kiri adalah kek pelangi yang dibuat oleh housemate saya. terima kasih bagi saya rasa :P
kanan ada lilin atau candle yang saya beli 2bulan lepas. awal tak preparation? haha.



my birthday is coming up and i'm all overwhelmed :P 




setelah 2 minggu tak balik, balik Seremban sahaja dikejutkan dengan parcel dari Poslaju dan Skynet. semua hadiah saya order dah sampai. excited benor kite hari ni. hehe.






saya sanggup ambil masa untuk edit gambar ini. tapi tak sedar pula ada tersilap edit. 
kenapa ya saya edit gambar ni jadi sebegitu rupa? semua ada sebabnya. hehe













untuk buat casing handphone saya jadi begini! excited sangat nak tengok cover ni sebenarnya.
tahu tak excited dia kan macam orang buat suprise hadiah dekat depan rumah secara tiba tiba.
saya ni bukan jenis ramai kenalan atau apa apa hubungan yang rapat untuk dapat hadiah suprise geboom geboom. oleh itu hadiah untuk diri sendiri ni dah kira Alhamdulillah boleh buat saya terharu. macam loner dah cara aku cakap ni. HAHA. dont worry, saya masih waras :)






 
motif asal boleh nak tepek muka banyak banyak dekat cover. satu sudahlah kan? 
HAHAHAHA





and this is my DIY Photo Balloon.
boleh pilih image untuk ballon kita. saya pilih background ini dan wording happy 21st Birthday.
haruslah excited sendiri. -.-




Ballon ini juga harus ada rupa saya! HAHAHAHA



untuk kalian yang ingin tahu dimana saya beli produk di atas. boleh official website : 



atau pergi kena fanpage mereka di facebook.


newsletter.



ada macam macam lagi custom design selain dari balloon dan case untuk phone. ada pillow yang boleh print gambar kita nak, button badge, car sign even baby napkin! dan macam macam lagi :)

overall, saya memang puas hati dengan servis yang diberikan oleh HeartBeat.my. saya order ini masa hari Isnin lepas 18/3/2013. dalam masa 3 hari barang saya dah sampai pun di depan rumah. Good job HeartBeat! keep up the good work :)







1 comments :

Khairie said...

happy birthday nadnod :)