March 03, 2013

Pre Graduate / Pra Graduan (Saturday, 2nd March 2013) Uitm Lendu, Melaka, Intake July 2010 @ Hotel Equatorial Melaka

 
Minggu ini memang banyak event. Almaklum sudah berada di semester akhir Diploma. Khamis lepas diadakan program "We Love Accounting". agak terkilan sebab tak dapat pergi sebab ura ura mengatakan hanya CGPA yang tertentu sahaja yang boleh hadir. alih alih dapat tahu ramai sahaja CGPA below requirement boleh pergi -.- sangat rasa terkilan di situ.

Semalam bersamaan hari Sabtu, seawal 6.30 pagi bangun untuk bersiap semata mata nak kejar bas UiTM untuk pergi ke Hotel Equatorial. Majlis Pra Graduan! :) seronok memang seronok.





sesi pendaftaran mengikut kos and penerimaan breakfast :)



le girls.



menu pada hari itu. turn out memang makanan sampai agak lewat. tapi tak boleh salahkan hotel. sebab mereka perlu serve hampir 100meja. bayangkan yang graduate semester ini sahaja dah mencecah 1000++ orang. pheww. sampaikan ada 2 hall khas untuk student UiTM. 



sebab datang awal dapatlah meja tengah tengah. tak adalah jauh sangat dari pentas.




napkin yang direka bentuk love oleh diri sendiri.







Alhamdulillah.

ramai beransur lepas habis majlis. tak sempat merasa dessert :( 


meja kami.



with Shikin and Bella  :)




Kak Umi, me, Shikin, Nadiha, Fatin and Aminah :)




Fatin, me, Nadiha and Aminah





le housemates :)




again gambar berempat :)

masa sudah mula makan, ramai beratur untuk berkaraoke di atas pentas. semua nak tunjuk bakat masing masing. kami di meja 47, turut serta jadi backup singer bagi memberi sokongan artis di atas pentas. ewaah.

le housemates and with their friends :)




le Hasrul and Miza




the girl in pink scarf sangatlah omel kan? Farahin namanya. baru tahu nama lepas 6semester. lol!




abang MPP berbaju melayu. sebenarnya junior kami. tapi panggil abang sebab dia lebih tua.





at the stairs.



Georgian! Fara Nadia :)




and lastly me.

tak sangka dah nak habis diploma. banyak segala onak duri dari persahabatan dan segalanya. menangis sebab akaun, menangis sebab failed test or kuiz. stress dengan assignment semua. macam tak sangka diploma dah nak habis dah. lagi 3 minggu final exam kemudian bye bye semua. ada rezeki mungkin ketemu lagi masa sambung degree nanti. mungkin kos berbeza atau kos sama tapi kelas lain. tapi tetap sahabat selamanya. sayang semuanya :)

siap buat group private di facebook ber-title "5Julai". sebab 5 Julai tu tarikh masuk UiTM atau erti kata lain first day of class as diploma student in UiTM Lendu. sedihnya nak tinggalkan zaman diploma :')

k bye~

0 comments :