April 30, 2013

GiveAway Hijab Square by Nadnod Azizan : GIVEAWAY DITUTUP. RESULT TOMORROW 6TH MAY 2013 ON 12 PM :)



Salam semua yang comel comel belaka. bagi merasmikan pembukaan bisnes kecil-kecilan saya ini, saya ingin membuka giveaway kepada salah seorang(1) pemenang yang bertuah untuk memiliki salah satu collection Hijab Square saya ini.



which one do you prefer? 


each Hijab Square ini diperbuat 100% from Italian Cotton. sebab itu harganya agak mahal sedikit. bidang 45. tak jarang, jadi tak perlu inner neck, mudah dibentuk juga. tak perlu lagi spray starch di tudung untuk bagi bentuk. yang penting selesa dipakai kemana jua dan menutup aurat :)



conditions give away ini senang sahaja :

  1. FOLLOW blog saya ini nadnodazizan.blogspot.com
  2. Like Fan page saya di facebook. (CLICK SINI)
  3. untuk yang ada blog, create an entry showing which hijab square based on the 5design you like the most and why :) sila tinggalkan comment dibawah entry ini berserta nama dan url entry tersebut.
  4. untuk yang tak ada blog, just leave a comment on facebook saying which design you prefer the most and why.

sila klik gambar di atas dan lampirkan sekali bersama 
dengan entry anda and link-kan gambar ini ke blog saya. 
*/ jika tidak memenuhi kriteria di atas, akan disqualified from this giveaway








Dari semasa ke semasa saya akan update list contestant di blog ini juga.
pemenang akan dipilih menggunakan random.org.

Giveaway hanya sehelai tudung dan pemenang boleh pilih antara design mana yang ingin dimiliki. saya akan post hadiah dalam masa seminggu :)



sila klik gambar di atas dan lampirkan sekali bersama 
dengan entry anda and link-kan gambar ini ke blog saya. 




Thank you for your support. love, from Nadnod Azizan.


GIVEAWAY ENDS 5th May 2013, Sunday.
Pemenang akan diumumkan di blog ini and di fanpage pada 6th May 2013, Isnin. thank you for joining!
HURRY UP! :)

April 29, 2013

Hijab Square @ Tudung Bawal Bercorak


Saya telah memutuskan untuk mengeluarkan 5 design tudung bawal for my first batch selling hijab square. ada 5 design seperti tertera di atas. dan boleh review setiap design tudung dibawah.


RM40 each





RM40 each






RM40 each






RM40 each






RM40 each


happy shopping! boleh whatsapp saya di no 019-3719329
Price not include postage. RM6 for west Malaysia and RM8 for east Malaysia

April 14, 2013

Final Semester Diploma In Accountancy (July Intake 2010) - UiTM Lendu

Salam 1 Malaysia. here i am again back to writing blog for awhile. cuti panjang selepas tamatnya final semester in Diploma in Accountancy bukanlah opportunity saya untuk cari kerja tapi kena luangkan masa belajar memasak, menjahit dan menjaga baby serta buat bisnes kecilan. gaya seperti nak preparation untuk berkahwin? lol. haha

konon nak belajar buat cake, jahit baju tapi tapi akhirnya tak pun. kahkah. lebih kepada tidur lambat bangun lambat and jaga baby. huehue.

so this is how it goes 1-2 weeks before final examination begin...



 

 
muka paling stress sekali especially final weeks before exam sebab masa tu nak submit report and proposal, masa tulah nak bertekak sebab tak sefahaman. masa tu lah nak terkejar buat itu ini. dan masa tu jugak duit banyak habis nak print report and proposal :P



 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif


sebaik sahaja habis paper kedua, Taxation, terus wee wee ke Dataran Pahlawan Melaka untuk melepaskan tegangan di otak dan jiwa raga. G.I Joe memang terbaik ^^



with lovely Shikin Kahar.

 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif


kalau ada sesiapa nak tahu, UiTM Lendu dah ada kioks coconut shake di tepi Tasik Tun Fatimah. hasil collaboration Kelab Media dan.. lupa -.-



 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif



terima kasih Madam Hawa ^^


 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif


sejak menjadi Non-Resident di kampus sejak di semester 3, memanjang asyik makan makanan yang sama di kedai yang sama dan akhirnya decide few weeks before tamat diploma untuk cuba menu menu lain seperti mee hailam, kuew teow bandung dan udang goreng tepung.

 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif

muka pucat for the last day of paper. entah kenapa boleh terlupa nak pink-kan bibir. motiflah kan? :P




 
percubaan duplicate diri sendiri.



last day di perpustakaan :')






last day makan tengah hari bersama mereka~





belajar bersama mereka.





 photo 319a5b1a.gif

keadaan riuh rendah sebab dah last paper. semua excited nak habis paper dah masa ini :)






 
hilangkan gemuruh dengan bergambar! with Liyana Yusof (Yanot) and Shikin Kahar.





Audit paper. theory.
picture credit to Faralulu Wannabe.





muka baru habis paper Audit. Alhamdulillah!




keluar je terus sibuk tarik sesiapa yang dinampak di mata kasar untuk bergambar sama.




with Nadiha sayang :)





the boys





masa ni sedang memboloskan diri di hadapan semua untuk bergambar.






 
ready. 1 2 3!






banyak sangat camera semua pandang arah berlainan.




semoga berjumpa lagi!




le girls~



:)






on the way balik masih bergambar :)








 
di hadapan UiTM.





sanggup tahan random person untuk tolong snap gambar. thanks !








perjalanan balik ke rumah sewa masing masing. we said our last goodbye. till we meet again friends!!! ada jodoh ketemu lagi masa Degree nanti. InsyAllah!



 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif


saya dah tukar housing/casing handphone sekali lagi. untuk kali keempat barangkali.




pink diamond sticker! tapi lupa nak beli bumper :(

 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif





barang untuk dibawa balik! sangat banyak -.-









bye bilik yang didiami selama 2 semester. dan bye rumah sewa yang didiami selama 4 semester :') sedih kejap sebab rumah sewa ni banyak memorinya tersendiri.

 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif






k, sengaja paste gambar depan UiTM banyak kali.


 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif
video
our video at the end of the day, 10th April 2013.