April 12, 2013

Birthday Gift : Charles & Keith

I just ended my Diploma in Accountancy at UiTM Lendu on 10th April 2013. OH YEAHH! ALHAMDULILLAH. I was July Intake back in 2010. now it's 2013! sungguh cepat masa berlalu. just got back from Lendu yesterday. now happily in Seremban jadi babysitter for my beloved nephew, Firash. huehue. 

more update coming soon about my final semester in Diploma. macam tak ada masa sangat kan nak update blog. susah sangat nak online. asyik asyik instagram sahaja -.- lolololo.

okay, so by today saya hanya akan update tentang hadiah birthday. which is last month. tapi baru dapat hadiah yesterday :3 and ada yang dah lama dapat tapi malas nak update. hehe




This is my first birthday present. a ring. ramai kot salah sangka kata ni EMAS.
gambar ini ditangkap seolah olah ada 3 cincin :) 



dan later after 23rd March, saya dapat hadiah all way from I-City. thanks Ikin! this is wonderful.
don't know what is going on in her mind buying me this. dia kata comel tu terus teringat dekat saya.


 photo h3_zpse893d676.png photo h3_zpse893d676.png




ini adalah birthday cake saya dari umur 16tahun up to 20th birthday. 
baru terjumpa dalam folder gambar. tu yang tetibe compile kan sekali.






and this is my birthday cake for this year. thanks to my lovely family :')

 photo h3_zpse893d676.png photo h3_zpse893d676.png


sebab saya baru balik rumah semalam, barulah dapat tebus hadiah birthday dari kakak saya. which is from Charles & Keith. it was suppose to be a handbag yang colorful(color block). tapi dah habis stok :( 1 month before my birthday sempat berkunjung ke outlet Charles &Keith, siap confirm nak beli tapi tak jadi. last last terpaksa beli purse sebagai pengganti.


motiflah? haha. kakak saya yang suka penuhi permintaan adiknya ini. KONON :P

so here the wonderful gorgeous purse! sebenarnya dia beli ni pun atas permintaan saya yang bagi alasan purse dah koyak. HAHAHAHA. 




comel comel :3





siap boleh keluarkan a mini size purse. so cute!!





i just love the texture and design :')




and how many compartment to put cards and money ;'D




and this is my previous purse. which is also kakak saya yang belanja dulu -.-





previous versus new purse.


i would like to thank my lovely sister, Amirah Bazlaa' for this wonderful gift. no other person can replace you and your cuteness overload (motif puji kau?). hahaha. thank u so muccccch :D i promise i make it up to you for your birthday!


 photo h3_zpse893d676.png photo h3_zpse893d676.png


 

oh ya, saya dah ada KEEK!!


 

dan WeChat! perfect untuk live chat dengan the bestiebesh :'D 


okay, see u in the next update :)

0 comments :