April 30, 2013

GiveAway Hijab Square by Nadnod Azizan : GIVEAWAY DITUTUP. RESULT TOMORROW 6TH MAY 2013 ON 12 PM :)



Salam semua yang comel comel belaka. bagi merasmikan pembukaan bisnes kecil-kecilan saya ini, saya ingin membuka giveaway kepada salah seorang(1) pemenang yang bertuah untuk memiliki salah satu collection Hijab Square saya ini.



which one do you prefer? 


each Hijab Square ini diperbuat 100% from Italian Cotton. sebab itu harganya agak mahal sedikit. bidang 45. tak jarang, jadi tak perlu inner neck, mudah dibentuk juga. tak perlu lagi spray starch di tudung untuk bagi bentuk. yang penting selesa dipakai kemana jua dan menutup aurat :)



conditions give away ini senang sahaja :

  1. FOLLOW blog saya ini nadnodazizan.blogspot.com
  2. Like Fan page saya di facebook. (CLICK SINI)
  3. untuk yang ada blog, create an entry showing which hijab square based on the 5design you like the most and why :) sila tinggalkan comment dibawah entry ini berserta nama dan url entry tersebut.
  4. untuk yang tak ada blog, just leave a comment on facebook saying which design you prefer the most and why.

sila klik gambar di atas dan lampirkan sekali bersama 
dengan entry anda and link-kan gambar ini ke blog saya. 
*/ jika tidak memenuhi kriteria di atas, akan disqualified from this giveaway








Dari semasa ke semasa saya akan update list contestant di blog ini juga.
pemenang akan dipilih menggunakan random.org.

Giveaway hanya sehelai tudung dan pemenang boleh pilih antara design mana yang ingin dimiliki. saya akan post hadiah dalam masa seminggu :)



sila klik gambar di atas dan lampirkan sekali bersama 
dengan entry anda and link-kan gambar ini ke blog saya. 




Thank you for your support. love, from Nadnod Azizan.


GIVEAWAY ENDS 5th May 2013, Sunday.
Pemenang akan diumumkan di blog ini and di fanpage pada 6th May 2013, Isnin. thank you for joining!
HURRY UP! :)

38 comments :

vendettatraveller said...

Nur Raihanah Bt Abd.Jalil
http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/04/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Siti Ruzana said...

Siti Ruzana

http://annamammamia.blogspot.com/2013/04/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

aLia aLi said...

http://akuinginmenang.blogspot.com/2013/04/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

sy join

BudakVanilla *boleh ea?*

http://budakvanilla-join.blogspot.com/2013/04/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Halimaton Saadiah said...

http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Yasmin Aris said...

cantikknye :')

syaewewwie abdull said...

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Nadratul Syazwana said...

Nad join ye..

http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/04/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Aina Areen said...

aina join sini

http://blogmenang.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

miss nino . said...

saya join :)

NURUL HUSNA

http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Rosmahusna said...

http://rosmahusna.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

join sis..

NurSyazlia said...

Nur Syazlia

http://nursyazlia.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

InshaaAllah ada rezeki boleh meang :)

uks world said...

nak join ^___^

http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Diya Sesame said...

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

TQQQ

annur_islam said...

http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Nadiahtul Asyikin Lee said...

assalamualaikum :)
nad join ye :)

http://nadsol5.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

azelyusoff said...

salam. saya join ye

http://24-7nay.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Tulip Merah said...

join=)

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

syazreen shuhaiza said...

Salam. Saya join ^^

http://syazreenshuhaiza.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Aqilah Wahid said...

Aqilah Wahid

http://shidaqilasawa.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

qila xde fb nak like fanpage.

Ismah Atikah said...

JOIN!

Ismah :)

http://diaryismah.blogspot.com/2013/05/klik-banner-untuk-join-d-kalau-saya.html

ziqa nuar said...

alhamdulilah. sy join :))
http://ziqanuar.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

wana wazm said...

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Filzah Azzahra said...

Nurul Filzah

http://sayaeesya.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

diana merlin said...

join!

http://dianabecomevampire.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Aimi Rahim said...

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Nurul Ros Mas Idayu said...

i'm join :) http://patungpink.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

✿ Wαnα Dє'Lαvєяяα ✿ said...

Saya join :)
ni link blog : http://wanadelaverra.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-by-nadnod-azizan.html

Facebook name : Wana De'Laverra
Id : https://www.facebook.com/WanaDeLaverra

m!ss s!mPLe said...

saya join .. :) http://misssimple30.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

WANiE@WaN said...

menjoinkan diri juga~

http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Alja join :)

Nama :- Nur Alja

http://www.cahayapermata.my/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Join sis :D
Awesome giveaway!

http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

~S! BuLaT~ said...

Saye Joined

http://www.nurzulaihaziz.my/2013/05/giveaway-hijab-by-nadnod-azizan.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Noura Qifays said...

Join :)

http://sayajijah.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html

Farrah Mawan said...

Join last minit :)

http://feeraakira.blogspot.com/2013/05/giveaway-hijab-square-by-nadnod-azizan.html