May 25, 2013

Furious 6 . Blink // Customized case for Iphone 5 . Chocolate from Mecca


23rd May 2013, Thursday
Khamis lepas hari malas secara tiba tiba tapi rajin jugaklah beli tiket awal sehari di TGV cinema, Seremban 2. semata mata takut seat terbaik habis. dapat jugak duduk di tengah tengah :)


kualiti gambar agak teruk sebab tak sempat tangkap gambar ticket guna camera sendiri. semua sebab tiket hilang simpan dalam poket. haish -.-

overall, ceritanya memang terbaik. yang mati hidup balik. tapi sedih sebab ada salah seorang watak yang aku suka mati at the end. macam tak puas hati pule dorang boleh mati. haih -.-

 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif




24th May 2013, Friday
 
hari keluar berjalan sekali lagi. kemana lagi kalau tak ke Jusco, Seremban 2. Seremban tak ada banyak sangat tak nak berkunjung. itu sahajalah shopping complex yang ada  :P malas nak ke Kuala Lumpur. tunggu KTM lagi suatu cerita.




dah bosan ke Jusco, pergi ke Tesco pula. kali ini beli benda merepek di Mr DIY. sana barang barang semua murah. tu yang buat jadi seronok melihat sambil membeli :)



tak sangka jumpa blink blink / Rhinestone untuk kereta. tapi bukan nak tampal dekat kereta pun :) 
saya mana ada kereta -.-



hanya untuk saya punya handphone. oh yeah :)



berguna berguna.




dulu masa awal awal beli Iphone, ada beli case silicon ni before beli screen protector. kononnya nak elak handphone bercalar. lama lama pakai dah kepam. sebab itu timbul idea sebegini,



inilah hasilnya Iphone case yang berjaya dibuat oleh saya. hanya tampal sedikit blink blink dengan kertas lace. terus menjadi comel secara tiba tiba. macam baru beli :) padahal buat sendiri. haha


Inai dari Mekah. seronok sebab merah. terus conteng macam nak kahwin esok hari. sepatutnya dakwat kekal diganti dengan inai. baru kekal seminggu. ya tak? haha


 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif



chocolate Romance dari Mekah. sangat sedap!




parents saya beli banyak. seronok sangat sebab dapat kunyah chocolate bila ada kesempatan. walaupun saya bukan hantu chocolate. tapi bile dah dapat makan satu, memang nak makan lagi :)

chocolate dari Mekah unik. sebab packaging dia tersangatlah comel!




even the chocolate look pretty too.


salam hujung minggu semua :) thanks for reading.

0 comments :