June 09, 2013

YooBao Transformer 13000mAh & YooBao ThunderBolt 15600mAh

Powerbank Yoobao 13000mAh

Color : black and red




PROMOTION. 

Price mark down from RM170 

to RM150 FREE POSTAGE!! 



First come first serve basis. Reservation only for 48hours.

•can fully charged handphone up from 8 to 9 times.• provide with one usb cable, adapter for samsung and iphone 4s below. Handphone lain boleh charge as long ada usb cable utk handphone tu.•boleh charged 2 handphone atau any gadget on the same time(eg camera or ipad atau tablet).• ada button yg boleh check berapa bar battery powerbank tinggal and utk nyalakan flash light.

/*
peringatan, powerbank tak ada power on or off. Oleh itu, please disconnect usb cable from powerbank right after usage


Whatsapp me at : 019-3719329 to order.


Wechat id :
nadnodazizan

Reply will be made within 24hours. Harap bersabar  Thank you



 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif

YooBao Thunderbolt 15600mAh



Price : RM200 free postage




Two output ports, 1Amp and 2Amp
>Set contains two Connectors (Apple/Micro)Micro USB cableAdapter (110 to 220V)
>User Manual>LED Torch Light last 650 hours>Five Indicators show the current capacity, each for 20%

Suitable for mobile phones, iPhone, iPad, cameras, HTC, SAMSUNG, Blackberry, Nokia, PSP/NDSL, and MP3/MP4 players (Can charge iPhone 8 to 9 times)
Capacity: 15,600mAh

Input: 5V DC, 2,000mADual Outputs: 2,000mAh & 1000mAh


Boleh charged 2phone or gadget at the same time.
Any gadget boleh dicharge (eg galaxy camera or tab) as long ada usb cable gadget tersebut

Whatsapp me at 019-3719329.

Wechat id : nadnodazizan

Please wait for my reply within 24hours. Terima kasih sebab sabar menunggu  








Instagram

June 04, 2013

Wedding First highschool Male Classmate :) Muhammad Arif Rosli & Siti Khadijah (1st June 2013)


lama delay post ni sebab busy. padahal delay 3 hari je. hehe

Permulaan dengan screenshot dari WeChat dari Ipad Sal. hehe. disebabkan ada majlis yang perlu dihadiri selain dari gathering dengan kawan sekolah menengah yang dah lama tak jumpa sejak dah cecah umur 21tahun ni, maka Sal came all away from Johor Bahru to Seremban :)

terus buat sleepover di rumah saya. kononnya bolehlah cukupkan forum 6 orang termasuk Izzyan, Fara dan Yana. tapi ramai ada hal di saat akhir. maka sleepover hanya kami bertiga iaitu Sal, Shana dan saya.

Shana datang hari Jumaat malam 30Mei2013 sementara tunggu Sal on the way from JB. lambat juga Sal sampai. around 3.00 am. Alhamdulillah semuanya selamat. akhirnya berborak sampai tidur pukul 6 pagi. bila keesokan harinya, terus mata seakan digam -.-



kena bangun awal juga Sabtu, 1 June 2013. untuk majlis perkahwinan rakan sekolah kami. lelaki pertama dalam kelas yang berkahwin. tapi kalau ikutkan yang first batch 2009 georgian yang kahwin rasanya Sani. dah selamat mendapat anak sulung pun dah dia. hehe. tahniah :)





sebelum get ready untuk keluar.



 
bergambar dahulu seperti biasa. kiri Shana dan kanan Sal.



 
on the way menjemput kawan lelaki.




gambar kami betiga lagi :)






jemput mereka berdua. pilot and co pilot. Podean dan Hasif :)








semua nak tunjuk pipi masing masing.




sampai tempat check point menunggu semua kereta konvoi sampai, terus snap gambar sendiri. haha. motiflah kan. tapi serius saya dah berisi :3 bukan nak kata apelah, memang kuat makan :)





self make-up. kantoi ada parut jerawat dan jerawat baru di atas bibir 2 biji -.-






sebahagian kereta yang turut serta berkonvoi. saya assume almost 12 kereta yang konvoi ke Jelebu. memang pening jalan ke Jelebu. semua duduk belakang hampir muntah kepeningan dengan jalan yang simpang siur. haha :) tapi ni first time rasanya konvoi seramai sebegini and jumpa all georgians (bukan semua tapi majoriti yang dah lama tak jumpalah katakan).

seronok sebab bila berkumpul tempat checkpoint. salam sana sini cium sana sini (yg perempuan sahaja. jangan fikir lain). rasa macam dah lama sangat tinggalkan alam persekolahan :) almost 4 years.






sebab jalan yang simpang siur dan radio yang asyik memutarkan lagu kurang enak saya melayan perasaan dengar lagu Heart Attack by Demi Lovato :) always my favorite song!






tiba di Jelebu di rumah pengantin :) semua di dalam gambar ini ialah GEORGIAN BATCH 2009. haha. tapi bukan semua. sesiapa yang berada di negeri bawah bayu, di luar negara, dan tengah busy struggle untuk final  for degree memang tak dapat hadir memeriahkan majlis.




 
makan ramai ramai.






call siapa lagi kan :)








driver and co pilot.




pemotongan kek.




bersama Shuhada(Dot) dan Shana.






bersama dengan pelajar pertukaran/exchange student from Korea.
semua excited bergambar dengan dia seolah dia pelakon Running Man.
walaupun saya bukan peminat Running Man, saya tetap excited bergambar dengan dia  :)





with Marya Suflin.




The Boys.




The girls.



gambar bersama pengantin.




gambar random.





Zubaidah, me and Sal. Zubaidah and Sal actually almost look alike. 
since highschool dorang memang macam kembar :)




pictures :)





pengantin. Tahniah Arif and Siti! :)





sempat bergambar bersama pengantin lagi sekali. walaupun masa ini malu yang amat sampai peluh semua keluar and tudung jadi senget benget. HAHAHA










selepas tangkap gambar diatas ini saya telah terlangar hiasan pelamin. Malu malu malu -.-




ni betul candid.







bila balik almost tertidur. semua kepenatan. sampai sanggup singgah Ijan Burger untuk perut yang lapar.





Ucapan kepada pengantin, 

Semoga bahagia and berkekalan hingga ke Jannah dan melahirkan anak anak yang soleh dan solehah. 

June 03, 2013

Pemenang Giveaway Tabung Camera (Coins Bank)



akhirnya giveaway berakhir setelah berlangsung selama 3 hari. 
hadiahnya ialah ini.




senarai peserta. saya ada double check setiap item kalau ada yang terkey-in nama 2 kali atau nama lain tapi url sama. terima kasih kerana sudi join :) 


maka keputusannya!!



Lucky number~




pemenangnya ialah 
Hikma! :)


thanks for this lovely entry Hikma. sila whatsapp atau message saya di nombor 019-3719329 atau email saya di nadnodazizan@yahoo.com untuk butiran pengeposan seperti nama, alamat dan nombor telefon.



terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway ini. insyAllah di masa akan datang saya akan buat satu lagi giveaway :) kalau dulu Giveaway peplum top, tudung bawal dan kali ini tabung camera. next time kita tak tahu kan hadiah yang bakal menanti :)


Salam :)