July 29, 2013

Clearance Diploma . Bowling . Daiso


Tuesday, 9th July 2013


Salam. hai semua :) baru baru ini saya sanggup apply cuti a week before sebab nak buat clearance diploma. dimana tanda dah habis sebagai pelajar diploma. part sedih adalah kena pulangkan kad matrik. i was the only one from Seremban so terpaksa tunggu kawan dari area Shah Alam atau Selangor singgah Seremban before heading to Lendu, Melaka.

getting ready
:)






first yang kami buat ialah makan di Sungai Petai. 
ni namanya gambar paranoma tak menjadi.




sebab ada masalah masa dan silap perancangan, selepas pukul 2 baru kami siap settlekan semua tandatangan dan sesi pemulangan kad matrik. sedih. sangat sedih. sebab kenangan tu kad matrik T_T patut tak perlulah ambil. potong jela.



sempat juga saya lunch Sushi King di sana :D sekarang dah muak makan sushi sebab asyik makan sushi je dalam bulan ni -.-'' makan makanan lain pula lepasni.

selepas makan tengah hari. oh ya, kami pergi sehari sebelum puasa.
jadi sempat bermain bowling. tak sangka berjaya dapat few strikes! haha






permulaan letak nama :)





 
beria ia confident baling dengan pakai skirts.



saya berjaya dapat tempat kedua. haha. macam bertanding la pula. tak sangka jugaklah dapat score 102. usually i'm suck. tak sangka juga Ameerul(Tembikai) dapat score 108. beza 6 mata tu -.-





Hasrul bersama bowlingnya. haha. motif caption gambar camni -.-

me and Nadiha.





saya paling suka bila pergi Melaka bila dapat singgah Daiso! favourite! wuuu :)

saya beli ni bukan untuk kuku. tapi untuk case hp yang ada manik atau sticker blink2 dengan harapan ianya tak tercabut macam dulu dulu.


dan saya beli travel bag! yang ni harga lain. RM10 :)




comel dan banyak compartment untuk letak powerbank, wet tissue and barang make up. tu yang suka tu :D senang nak kemana mana.





dan beli 2 ni. tak tahu kenapa beli lunch box sedangkan masa beli tu keesokan harinya Ramadhan dah bermula. kenapa perlu beli bekal kalau puasa. haha. kononnya nak bawa pergi office. ibarat lunch box.

yang belah kiri tu ingat pengilat kuku. tapi bukan. membazir.






not to forget ganti chocolate dalam balang dengan m&m's. sedap!



saya dah beli spek baru :)

rabun dah meningkat dari 100 kepada 125 mata kiri. mata kanan 75 dari 50. silau juga meningkat. akibat hasilnya tak jaga mata. wuu T_T

2 comments :

dear xila said...

kuikuikui nak beg comey tu jugak hehe

Yatie Musa said...

travel bag tu comel!