August 04, 2013

Georgian Batch 2009 Reunion berbuka Puasa 27th July 2013 (Sat)

Dah nak penghujung bulan Ramadhan. baru hari ni rajin sedikit nak ringankan jari menaip and upload gambar event berbuka puasa // iftar bersama rakan sekolah dulu. dengan bayaran RM25, merasa la makan ramai ramai setelah lama tak jumpa. ada yang dah kahwin pun. hehe :)

Majlis berbuka puasa di bertempat di Ria Seaview Village pada 27 Julai 2013, Sabtu yang lepas.



 
tudung Jalan tar RM10 dan baju pasar malam. 
rasa menyesal kejap sebab tak beli banyak tudung dekat jalan Tar dulu T_T




mula mula sekali jemput Farah kemudian baru Shana yang dari Melaka naik bas turun Seremban gara gara terlupa ada majlis buka puasa.


 

 
making silly face with them is priceless. haha.






muka baik masing masing.



 
kiri Farah dan kanan Shana :)





kamilah antara yang terawal sampai disana. siap sempat suruh Saiful/naim/epul baca list nama yang hadir. motif kan kan :P



antara lauk yang terawal sampai.







with Marya and Arfah :)








semua fokus camera lain. saya terfokus camera sendiri -.-





sotong goreng. 





hampir keseluruhan hidangan. banyak lagi menanti :D




testing paranoma.




semua lauk dah sampai :D





comel sebab dapat cologne facial towel :3 hehe.




 
Farah with Marya and Arfah.




yang ni selepas solat Maghrib. tudung saya tak sememeh sebab malas nak betulkan dah. haha.





with the guy who organize/arrange everything :D







with Farhana. 




 
bila semua gambar tak jadi sebab goyang. muehehe.



kemudian bermula sesi tangkap gambar ramai ramai untuk semua yang hadir.







gambar ni memang kelakar. tapi nak upload jugak :P







4 of us.








lebih kepada candid tak ready ni.







Georgian Batch 2009.




sebenarnya tak tahu nak cerita apa. 
Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin!