August 27, 2013

Vacation (Johor Bahru - Singapore) : Day 4

dah tengah hari masa hari Khamis baru bergegas siap nak balik. arah tuju ke Johor Premium Outlet! (JPO). excited muka. sebab tak pernah pergi sana. jarang dapat berjalan ke Johor Bahru. jadi haruslah excited sedikit.






with my sister, Bazlaa'.





tiba di destinasi!








benda yang selalu buat. tangkap gambar.




 
tak beli apa apa pun dekat sana sebenarnya. hanya nak excited tengok semua branded product sebab sedar diri sendiri tak mampu nak beli T_T especially handbag Fossil yang lawa!!!





at Nike.






Masa ni dekat Cotton On terjumpa Eiffel Tower. masa tu teruja nak beli. lepastu baru teringat ada terjumpa replika yang sama juga dekat Kipmart Seremban. terus batalkan niat nak beli.





enam puloh hinggiittt...








konon nak tunjuk tengah siar siar dekat JPO. haha. 





habis ke JPO kami gerak Ayer Hitam pula melawat keluarga kakak ipar di 
Parit Surau, Batu Pahat.

terima kasih kepada keluarga Kak Zuly yang hidangkan bermacam hidangan soto semua. kenyang habislah tengah hari tu. hehe.


kemudian baru kami gerak ke Ayer Hitam yang jual patung buy one free one. 
ada yang murah ada yang mahal. nasib baik saya bukan jenis suka bebear dah.





the minions!




bakul hantaran pun murah muraah!


 
konon masa ni excited tengok banyak bunga :)







semasa dalam perjalanan gerak balik ke Seremban, singah R&R dulu dan makan waffles and Mee Rebus (RM4.50) yang marvellous! superb sedap. hehe. berbaloi.


habis dah entry untuk percutian selama 4 hari ni.

kalau ada rezeki lagi buat mini trip holiday ke Icity pula :)

4 comments :

Nasuha said...

Jom join GA-GA ni... Banyak hadiah menarik..

Mini GA by Arni dan Fatin Diana
3000 SLE Supporter Giveaway
GA October By Emas Putih
1st GA By Miss Fluffy

brunei said...

Nak tanye.. premium outlet tu dekat ke dengan singapore? Brapa jam perjalanan dri singapore ke premium outlet? Tq

brunei said...

Nak tanye.. premium outlet tu dekat ke dengan singapore? Brapa jam perjalanan dri singapore ke premium outlet? Tq

brunei said...

Nak tanye.. jauh ke dri singapore ke premium outlet? Brapa jam nak smpai sana?