November 09, 2013

Meeting with the girls. Beshtiebesh :) 17102013

cerita lama. tapi masih nak diceritakan jugak disini. 17 Oktober 2013, Khamis. hari tu tiba tiba one of my bestfriend datang turun ke Seremban. katanya nak melawat kawan sakit di hospital. jadi apelagi, terus rancang pertemuan di malam hari. dapat jugak berjumpa akhirnya cukup 4 forum. selama ni kalau jumpa bestfriend sejak zaman sekolah selalu tak dapat kumpulkan semua. wuuu




tapi sebelum tu makan malam dengan family :)






sate sate sate sate :D




mee cantonese.






 
jumpa di kedai mamak sahaja dekat area rumah. senang. 
jumpa tak sampai 2 jam sebab Sal nak balik Johor Bahru dah.




 
inilah dia Salbiah atau dipanggil Sal :) 
bersama Burger Ijan. muehehe.







banyak perubahan dari zaman sekolah ke sekarang. kalau dulu Sal dan Farah pakai spek, kini semua dah bercontact lens. saya dan Shana yang bertukar ke pemakaian spek. 







with Shana :)




 
with Sal.





 
ini dia the best out of the bestfriend I ever had. semoga berjumpa lagi dan dapat lepak bersama lagi. tak sangka dah 7 tahun usia persahabatan kita. more years to come. tahu tahu semua dah kahwin and ada anak nanti.

Assalammualaikum :)

0 comments :