January 30, 2014

New Face

sejak dah mula masuk belajar ni memang liat sangat nak on laptop and ber-blogging. blogging pun sekadar ingin berkongsi pengalaman ke sana sini untuk tatapan sendiri dan yang berminat :P


setelah sekian lama terbiar baru lah ada sikit sifat rajin nak edit sikit blog. tukar header. tukar background. sekarang zaman saya suka warna pink, lace, rose dan anything floral. anything about love. hehe. maka terhasil-lah seperti header di bawah. tidak lupa juga eiffel tower. kebanyakan images adalah daripada Mr Google. saya hanya menggunakan photoshop untuk resolution dan combination image :)











dan ini adalah background saya. image didapati dari google juga. ada watermark nama sendiri sebab guna dua image berbeza untuk combination lace and floral :) 

just the way i love it.







boleh jatuh cinta dengan blog hari hari :') semua dah berwajah baru. ada a few touch up need to be done. insyAllah bila ada kelapangan masa nanti :)

0 comments :