February 10, 2014

Sushi King . Karaoke . 10 Feb 2014

10 Februari 2014, Isnin



lepas sekolah, semua dah habis different path in life. sebab itu susah nak berjumpa walaupun satu hometown and rumah tak jauh mana. kalau dulu saya memang masalah driving. penakut pegang stereng kereta. jadi makin difficult nak gerak kemana sebab semua benda takut :P haha. 

belajar bawa kereta sejak putus cinta. haha. jadi independent secara tiba tiba. 

sekarang dah nak masuk 22 tahun. cuti semester saya 2 bulan. sempat curi masa sekali sahaja keluar dengan mereka berdua, Farah dan Shana. sebabkan belajar tempat berbeza and cuti tak sama memang susah nak planning.

so here we go. rancangan asal teman Farah pergi Tenaga Nasional Berhad (TNB) untuk submit resume for praktikal. end up lepastu pergi Jusco hanya untuk bawa Farah merasa Sushi King. since dia tak pernah makan dekat sana. how lovely :P




  
saya si tudung meriah.
Farah bertudung jingga/mustard
Shana bertudung deep purple.






 
sampai di Sushi King saje pilih seat yang boleh duduk menghadap. 
this is the first time saya merasa duduk kerusi macam ni dekat Sushi King Seremban, selalunya seat always full. sebabkan datang hari Isnin waktu bekerja memang kosong la jawabnya.






bergambar banyak banyak dekat meja. gambar blur sebab lupa adjust lens :P



yang ini gambar dari Iphone 5s Farah. lawa la pula -.-''






pegang cup Sushi King dengan excitednya.









lepas dapat makanan  :D










kiri Shana. 
kanan Farah.


Selfie memasing tanpa saya.






sebahagian menu yang kami jamah :3













 
end up lepas makan konon nak buat Spa kaki. manicure pedicure la kononnya. sekali pedicure sahaja RM35. tak sanggup. terus pergi karaoke selama 2 jam :)


a well spend day. till we meet again girls. sayang semua :)

4 comments :

EmaCai said...

best nye..hehe ema xpnah try sushi king or sakae sushi..teringin nk try..in sya allah suatu hari nnt..kikiki

E'in said...

sedap ke shushi? ein xpenah mkn pun.. huhu

NadNod said...

@E'in sedap awak :) nanti cubalah

NadNod said...

@EmaCai sedap :) cubalah nanti. hehe. tak rugi.