May 05, 2014

BACCSA DINNER for Semester 5 in Bac.Accountancy.

 
here we are. in Semester 5 in Bachelor of Accountancy(lebih dikenali sebagai BACCSA). memang dah jadi keharusan dah setiap kali dinner nak pergi. lagi lagi semester ni semester last berada di UiTM Segamat. semester hadapan pindah ke UiTM Puncak Alam. sayang Segamat. tapi a new place, a new adventure to enjoy to ride and adapt to new situation. takpe. dimana belajar tak penting. yang penting ilmu yang ditimba. cewah. tak gitu?

birthday ke-22 tahun ni dapat naked pallette 2 as a gift from my sister. thanks sister :D jadi kenalah rasmi dengan pakai make up yang dihadiahkan.







 
camera tak berapa lawa. and not overdone my brows yet masa ni.




lokasi dinner tak jauh mana pun. dalam UiTM.







semua touch up dulu.





with few of my classmates.







Qila and Pea :)










PhotoBooth :D









with my lovely roomate, housemate, classmate. 
from left, Rabeah, me and Farzanah.









me, Farzanah and Rabeah.
I'm the only one who's not wearing heels. lupa nak bawa -.-''








sad but true. ceh. 











di meja makan.








 
one of the pretty girl in class, Farahin in red dress :)








with pretty syida :)








door gift untuk semua :)








with the brainy of the class, Yati :D







si kurus tinggi lampai, miza :)







with Qil yang sentiasa ceria.








with pretty Rin :)







testing monopod dan shutter time ni :)







1

2








 
with Umi, Amin dan Nazrin :)









business woman, Mimi :) 








Me, Mimi and Pie. 





 
jejaka kelas 5A, Umair dan Azrul.









monopod again. using iphone front camera sebab tu tak berapa cantik and sharp sangat gambar.





my classmates :)






sayang semua :*







with the Prom Queen on my left, Kak Izyan Madihah and on my right Kak Nabilah :)






masa ni excited nak bergambar dengan dorang. haha







siapa yang snap muka aku hodoh pegang monopod ni? -.-''





behind the scene.




 
masa nilah ceritanya muka aku nampak hantu. 
konon ingat cantiklah buat pelbagai expression.
sekali nampak macam hantu, nenek kebayan.
semua kawan terus takut tengok gambar ni -.-


 
so next time, kalau pakai make up, never ever make facial expression macam hantu.




lovely dinner, lovely coursemates, lovely food. lovely moment.
i'll cherish this moment forever.

see u guy at UiTM Puncak Alam next semester :)

0 comments :