May 30, 2014

My 22nd Birthday Suprised in Segamat (23.03.2014)



entry dah basi. baru berkesempatan untuk menaip entry tentang suprise birthday party on 23rd March 2014. entry ini ditaip pada 30th May 2014. lama peram gambar gambar dalam phone memory ni. 


selepas menyambut birthday selama 2 hari awal. sebaik lepas Maghrib hari Ahad, 23/3, tetiba Rabeah my formal roomate and classmate ajak keluar. kononnya dia lapar nak makan Domino Pizza. masa tu dah pelik sebab dia puasa hari tu and masa berbuka pun dia dah makan maggie kari dah. macam dah terhidu something fishy masa tu. tapi saya masih buat selamba. sempatlah juga pakai make up cantik cantik and contact lens -.-'' selalunya saya keluar makan malam muka tak sememeh tak bermake up. macam amah dah rupa tanpa make up.



so here's Rabeah. 


masa sampai Domino Pizza dekat Segamat dah pelik kenapa terjumpa formal classmate dekat situ juga. tapi saya buat selamba macam oh mungkin dorang kebetulan nak makan sini. sebab dulu pun terkebetulan nak makan Secret Recipe.




then Rabeah pun bawa saya pergi Dataran Segamat. kononnya nak lepak situ sementara tunggu kawan kawan lain take away Domino Pizza nak makan sesama. macam pelik juga kenapa nak makan dekat Dataran bukan dekat Domino. nampak juga masa tu kereta roomate lagi sorang ada parking dekat Domino Pizza tapi ownernya hilang.




 
last last bergambar dengan Rabeah dekat pokok seakan macam I-City ni dekat Dataran.





masa ni tak pakai spek. maka memang rabun.

dah perasan sebab masa tu nampak Rabeah lambai seseorang dari jauh. mulut pun laju tanya lambai siapa. pandai dia cover. katanya mana ada, betulkan tudung -.-''




 
akhirnya jalan jalan dekat pasar malam Segamat. dapat tengok kasut comel baby ni.









siap ada few classmate bawa keliling Dataran tak nak terbongkar suprised ni. masa ni saya dah menangis dah nampak ada cake and lilin. excited nak tiup. tak sempat nyanyi lagu happy birthday. sesungguhnya saya terharu :')










Tiramisu cake.






masa ni kekok nak potong cake sendiri. Domino Pizza yang lazat !





 
















sampai sekarang tertanya gambar ni guna camera siapa tangkap sebab cantik and sharp.






 
few more photos.





behind the scene before saya sampai.



terima kasih atas persahabatan dan perkenalan kita di UiTM Segamat. sem hadapan majoriti pindah ke UiTM Puncak Alam. yang tidak berpindah, i'll miss you guys.

thanks for this amazing adventure and crazy activities we do involving majority of our classmates.
thanks sayang sayang. till we meet again :)




0 comments :