June 10, 2016

Elysian™ Ruby Skin care






Introducing Elysian Ruby Skin care. suitable from oily, normal, dry and sensitive skin πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸŒΉ
_
_
Elysian Ruby Skin care adalah rangkaian product penjagaan,perawatan dan perlindungan lengkap kulit dari Elysian Beauty Malaysia. Antara product Best Seller lain dari Elysian adalah Elysian Booster Serum yg terbukti selamat dan berkesan dengan ribuan feedback dr pengguna.
_
🌹Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan teknologi nano yang memberi penyembuhan , perlindungan dan khasiat pada kulit. Teknologi nano menghasilkan molekul molekul halus yang membolehkan penyerapan yang jauh ke dalam epidermis kulit. Kesannya kulit menjadi sihat,cerah,berseri,halus,anjal dan bersih tanpa sebarang parut.
_
🌹 Ruby Skincare diperkaya dengan Omega White C yang mempunyai kuasa pencerahan 5 kali ganda dari biasa.
_
🌹 Ruby Skincare juga formulasi dari pelbagai stem cell yang bertaraf antarabangsa dan semestinya kesan stem cell ini sangat berkesan untuk kulit wajah kembali sihat dan anjal.
____________________________________________


Deep Gel Cleanser
🌷 Deep Gel Cleanser merupakan cleanser  yang berbentuk "clear gel" bersifat aktif terhadap kulit dan bebas buih. Kesannya,anda dapat rasai setelah selesai membersihkan kulit muka. Kulit menjadi tegang, halus, bersih, anjal ,lembap dan segar setelah membersihkan muka dengan menggunakan Deep Gel Cleanser.  Kandungan tea tree dalam Deep Gel Cleanser membersihkan minyak dan kekotoran pada kulit secara mendalam. Soapwart juga merupakan bahan utama dalam Deep Gel Cleanser yang mengandungi saponin yang merupakan agen pembersihan paling berkesan untuk melawan bakteria bakteria yang merosakkan kulit.


Skin Renewing Night Cream
🌷 Skin Renewing Night Cream berfungsi untuk merawat dan mencerahkan kulit dengan cepat  kerana mengandungi jumlah stem cell yang pelbagai dan bahan bahan lain yang berkualiti tinggi dan bertaraf antarabangsa seperti grape seed oil yang berkesan menghilangkan parut dan dan kedutan di muka. Kebaikkan ditambah dengan Lavender Water yang terdapat dalam Skin Renewing Night Cream. Sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat,mengurangkan eczema, menghalang pembiakkan bakteria dalam kulit jerawat, dan merawat kulit yang terdedah kepada "sunburn". Formulasi utama iaitu witch hazel water dan pomegranate seed oil sangat berkesan untuk menghilangkan parut berlubang,kedutan halus, jeragat/melasma, jeragat dan kulit yang tersalah guna product. Kandungan alpha arbutin dalam Skin Renewing Night Cream membuatkan kulit lebih cerah dan lembap. Dengan pemakaian yang konsisten kulit pasti menjadi cerah,bersih,licin,halus dan tegang. 

Protect And Support Cream SPF 60
🌷 Protect and Support Cream SPF 60 berfungsi untuk melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb yang boleh menyebabkan kulit kusam, berjeragat ,sunburn dan gelap. Dengan pemakaian yang konsisten kulit akan menjadi cerah berseri serta merta dan semakin  sebati dalam kulit menjadikan kulit "flawless, cerah dan glowing" secara sihat dengan pemakaian product organik yg selamat dan berkesan tanpa bahan kimia berbahaya seperti mercury dan hydroquinon. Teksture cream yang sangat ringan dan mudah disapu ke seluruh muka dengan serta merta menyerap ke dalam kulit membuatkan kulit cerah berseri. Sea Fennel Stem Cell membuatkan kulit lebih cerah ,mengurangkan jeragat/pigmentasi dan menjadikan tona kulit lebih sekata.


Sesuai untuk kulit orang asia. Tambah lagi dengan cuaca panas.
Boleh protect dari pancaran cahaya matahari.

Apakah itu SPF? SPF stands for Sun Protection Factor. 
ianya ibarat macam sunblock. Boleh lindungi kulit daripada sunburn mahupun damage cell kulit yang sihat. 








Kotak Ruby Skincare Series ni pun comel kan? Bunga Rose detailing. hehe








PROMOTION : till 28th JUNE 2016 


COMBO SET hanya RM190 SAHAJA. 

murah tak? Tiada caj bagi COD Area Senawang atau Seremban.
Jika bertuah ada dapat FREE GIFT sekali. Sementara stok masih ada.












Berbaloi kan?
Promo bulan June ini sahaja.











Dibawah ini adalah step cara penggunaan Ruby Skincare Series bersama Elysian Booster Serum.

Waktu pagi.








Waktu malam.










Saya sendiri dah cuba combo set ni. 
Selepas tunang bulan April haritu muka saya breakout teruk.
Siap guna alternatif pergi spa nak laser kuman degil dekat muka.

Sekali facial treatment di spa dalam RM50. kalau 2 kali dah RM100.
Cukup  4 kali, lebih baik beli Combo set ni kan.










Dibawah ini saya sertakan sebahagian FEEDBACK yang menggunakan Ruby Skincare Series bersama Elysian Booster Serum.


















🌸..........019-3719329 (ANA)🐰 ...........🌸
🌸..........013‑6448246 (MFO)🐞............🌸
🌸...πŸ’Œ : novelty_rose@yahoo.com.my...🌸
πŸ‚πŸπŸƒπŸ‚πŸπŸƒπŸπŸ‚πŸƒπŸπŸ‚πŸƒπŸπŸ‚


0 comments :