September 01, 2016

Perfect White Skin care ~ Erdina Beauté / Erdina Beauty


Salam semua! :)



Saya nak perkenalkan produk skincare terbaru yang setanding dengan produk antarabangsa. Pengasasnya ialah seorang Doctor dari Malaysia. Mana yang berkenan tu boleh search facebook beliau Hafiz Suratman (Refer gambar di atas). Single lagi tu. haha. Gurau gurau.

Okay sebelum tu saya nak cerita serba sedikit tentang produk ni. 


100% bebas mercury, paraben dan lain2 chemical berbahaya. 100% bahan2 yang dicipta khas dari makmal untuk merawat kulit. Imported ingredient dari Europe. Kos sekotak saja dah lebih mahal dari harga sekotak skincare biasa di luar sana 😊

Ingredient yang digunakan boleh dikatakan setanding dengan international brand yang popular dan pakai botol airless pump yang ekslusif. Jadi tak perlu calit guna jari. Tahu tak berapa banyak bakteria akan terkumpul jika produk tu jenis yang kita perlu calit calit guna jari?

Jadi materialnya sentiasa terpelihara. InsyaAllah.

Kenapa nak cari yang murah or 'natural' yang belum tentu berkesan dan lebih bahaya lagi timbang kilo yang lebih berbahaya pada muka. High tendency untuk ada mercury. Sebab tu sekarang most case muka rosak sebabkan bahan mercury.

Sebab bahan murah nak dapatkan effect macam barang mahal kene letak mercury. Baru untung banyakkkk. 😊



Nak tahu harga tak? ada harga promo untuk Merdeka ni. hehe


 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif


Harga promosi Merdeka

Harga Promo (Temporary)

Set Combo
Semenanjung : RM170
Sabah/Sarawak : RM180

(Cleanser, skin enhancer, day cream & night cream, serum)

Set basic
Semenanjung : RM130
Sabah/Sarawak : RM140

(Cleanser, skin enhancer, day cream & night cream)

Active Repairing Serum
Semenanjung : RM50
Sabah/Sarawak : RM55







 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif






Set Basic (Tanpa serum)






Dibawah ini adalah senarai kebaikan bagi setiap produk.












Dibawah ini pula ada Active Repairing Serum. Ini adalah optional. Kalau nak murah beli set combo terus. Kalau nak cuba serum sahaja, beli serum sahaja tanpa set skincare.




APA YANG BUAT SERUM ERDINA BEAUTY BERBEZA DARI SERUM LAIN??!! 😏😏😏
.
🌸 Active repairing serum PWS(Perfect White Skincare)🌸
- Serum normalization
- cerahkan kulit
- Anti spot
- Melembutkan dan rehidrasi kulit
- Antiinflammatory dan antibacterial
- Keratoplastic capabilities
- Elastikkan kulit
- Kurangkan irritasi kulit
.
KONSULTAN TERLATIH ERDINA BEAUTY 011-11642199😘😘SAYA PAKAI SAYA JUAL☺️
.
#Flawlesstanpasideeffect
#erdinaskincare #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #nomercury #luluskkm #skincareflawless










 photo 319a5b1a.gif








 Step Guna EB
pagi : cleanser➡skin enhancer ➡serum ➡day cream➡compact powder
(serum sapu nipis je tau)
malam: cleanser➡ skin enhancer➡serum ➡ night cream








 photo 319a5b1a.gif photo 319a5b1a.gif

Dibawah ini saya sertakan sebahagian feedback yang diterima daripada pengguna Perfect White Skincare by Erdina Beauty. Ternyata berkesan. 
















Image result



#erdinabeauty
#perfectwhiteskincare
#legacyhafizsuratman




Berminat? Boleh whatsapp Nad laju laju
Amirah Naadhirah
019-371 9329
Perunding Kewangan Anda
PruBSN Takaful

0 comments :